Centrum van Vrede

Centrum van Vrede is een plaats in jezelf die je bewust kan lokaliseren en uitzoomen om de vrede en rust in jezelf te herstellen. Dit kan je ook helpen dieper te ontspannen bij stress.

Centrum van Vrede connectie verdiept zich in je systeem en kan als een spirituele tool gebruikt worden in momenten van onrust om terug snel je balans te vinden.

Centrum van Vrede is een Spirit connectie waardoor het hogere bewustzijn wordt verruimt, het versterkt jouw kanaal met je ziel en het goddelijke.

Het heeft een verdiepend effect bij meditaties om tot innerlijke vrede en kracht te komen. Het versterkt creatieve vermogens, talenten, intentiekracht en spirituele vermogens zoals transmuteren.

Helpt om emotionele balans te vinden

Bij momenten van innerlijke onrust is het moeilijk om je balans te vinden, dan heb je baat om het Centrum van Vrede in jezelf te vinden. In het Centrum van Vrede kan je dieper en zuiverder de gevoelens waarnemen die je daardoor kan verwerken en oplossen. 

Wanneer je de connectie Centrum van Vrede hebt ontvangen ben je in staat gemakkelijker het centrum van vrede in jezelf te gaan voelen en het te versterken. Het zal helpen om jezelf sneller over te geven aan het ontladen en verwerken van emoties zoals stress, angst, verdriet, ..enz. Daarbij zal je ook snel weer terug innerlijke vrede en balans vinden.

De stilte in de orkaan

Net zoals een wandeling in de natuur ons innerlijke rust kan brengen hebben zo heeft de connectie Centrum van Vrede hetzelfde effect.

Je kan het gebruiken van Centrum van Vrede vergelijken met het benaderen van een orkaan tijdens een storm die chaos en destructie veroorzaakt (innerlijke onrust) en dan durven naar het midden in de orkaan te gaan (intens voelen) om dan uit te komen in het midden van de orkaan waar het ongelooflijk stil en vredig is. In deze stilte ben je dan meer in balans en vind je de kracht om met een intense situatie om te gaan.

Vanuit de analogie van een orkaan bekeken geeft het Centrum van Vrede jou de kracht om uit deze ruimte-tijd dimensie te ontsnappen en te overstijgen in een nieuwe creatievere realiteit en hoger bewustzijn.

Hoe te gebruiken?

Telkens je de behoefte voelt om het Centrum van Vrede te ervaren kan je dit door op zoek te gaan naar een punt van vrede en stilte die altijd ergens aanwezig is in jezelf.

Hoe klein ook dit gevoel (centrum van vrede) aanwezig is en hoe groot ook de onrust is, je kan een punt van vrede en stilte vinden en lokaliseren en het dan versterken door er op te gaan focussen en in je gevoel groter te laten worden.

Daarbij kan je ook de intentie in gedachten of luidop uitspreken “Ik ben Centrum van Vrede”. Laat onmiddellijk alle gedachten van onrust varen en voel vooral het centrum van vrede steeds groter worden. Daardoor zal het gevoel van vrede en stilte de overhand nemen en de innerlijke onrust gaan oplossen. In het centrum van vrede die je dan kan ervaren is het mogelijk om dieper te voelen en emotionele verdieping of verwerking te versnellen.

Hulptool bij Mediteren

Wanneer je Centrum Van Vrede ontvangt beschik je over een spirituele kracht om jezelf te helpen verlichten en telkens weer een volgende trap in hoger bewustzijn te nemen of nieuwe balans te vinden.

De connectie Centrum van Vrede is een hulp tool om dieper in meditatie en een punt van innerlijke stilte te bereiken. Allerlei gedachten en onrust slingeren weg vanuit het Centrum van Vrede en eenmaal Centrum van Vrede bereikt is het zelfs mogelijk om zelfs Samadhi (gelukzaligheid) te bereiken.

Meer mogelijkheden

Hoe meer je deze spirit tool gebruikt hoe krachtiger het zich tot een gave ontwikkelt. Wanneer je in je Centrum van Vrede bent gekomen kan je ook veel krachtiger jouw intenties richten en is het ook mogelijk om healing en transmutatiewerk veel krachtiger te laten doorwerken.

In jouw Centrum van Vrede is het contact met het goddelijke ook veel sterker. Doordat het goddelijke jou beter kan bereiken kan je ook meer inspiratie ontvangen waarbij creatieve en scheppende vermogens vrijkomen zoals bijvoorbeeld kunst, muziek, healingwerk, ontwerpen, tuinieren, schilderen, schrijven, dansen, zingen, enz.. Meerdere talenten en creatieve vermogens kunnen ontstaan vanuit je centrum van vrede zoals ook spirituele heldere vermogens.

Voor wie?

Centrum van vrede kan iedereen gebruiken die zijn innerlijke onvrede durft te omarmen en deze wil omzetten in een scheppende creatieve kracht.

Van wie of waar ontvang je Centrum van Vrede?

Centrum van Vrede is een connectie die je ontvangt vanuit spirituele bron van Yapono en dat is een spirituele database met allerhande spirituele connecties die in de goddelijke wereld wordt beheerd. Wij werken samen met de engelen van Yapono die deze database beheren, ontwikkelen en programmeren met spirituele informatie. Vanuit deze bron kunnen wij de juiste informatie opvragen en als connectie of healing impuls doorsturen via de afstandsbehandelingen naar de ontvanger voor zijn of haar spirituele ontwikkeling.

Aanvragen connectie Centrum van Vrede

Wij gebruiken een recente foto van jou om de connectie te maken met jou waarbij je Centrum van Vrede connectie op afstand zal ontvangen. Deze wordt dan een blijvend geïntegreerd in jouw systeem. In het begin kunnen er reacties optreden die van tijdelijke en voorbijgaande aard zullen zijn. Centrum van Vrede kan door iedereen gebruikt worden en aangevraagd. Zodra je in de webshop hier je aankoop hebt gedaan mail je ons ook je naam en foto naar ons door.

Gratis ervaren van connectie Centrum van Vrede

Als je deze connectie Centrum van Vrede eerst gratis wil voelen gedurende 24 uur dan kan je nadien beslissen of je hem nadien blijvend wil aanschaffen. Doe nu je aanvraag hier en stuur ons een recente duidelijke foto van jou met je volledige naam en adres.

Kostprijs connectie Centrum van Vrede

45.00 euro. Voor aankoop van Centrum van Vrede connectie klik hier naar de webshop pagina.

Gerelateerde producten

Yapono Centrum van Vrede connectie
Yapono Centrum van Vrede connectie

45,00€ Excl. BTW: 37,19€

Bestellen

Opmerkingen

Schrijf commentaar