Immuun Herstel Connectie

De Immuun Herstel Connectie geeft een boost aan ons natuurlijke vermogen tot zelfherstel. Het draagt bij tot een sterker immuunsysteem en het zuivert de negatieve cellenherinnering.


Ons natuurlijke herstelvermogen is in staat afweer te hebben tegen schadelijke virussen, slechte bacteriën maar daarnaast ook het overwinnen van aandoeningen die de levenskracht uit onze fysieke lichaam en functies ondermijnen. De Immuun Herstel Connectie werkt zowel preventief, regeneratief als ook herstellend tot op het cellenherinnering niveau.


De intelligentie van ons immuunsysteem werkt zowel op fysieke als ook op spiritueel niveau omdat ziekte, virussen en bacteriën altijd een kans bieden tot zelfontwikkeling en ook altijd een onderdeel is geweest van de collectieve evolutie van de mensheid. Wanneer mensen onderworpen worden aan invasieve bemoeizucht van middelen met een schadelijke beïnvloeding wordt de kans tot zelfherstel en menselijke evolutie op zowel fysieke en op spiritueel niveau tegengewerkt of zelfs geblokkeerd.

Herstel Cellenherinnering


De Immuun Herstel Connectie transmuteert (zuivert en herstelt) de opgestapelde negatieve cellenherinnering van schadelijke middelen in het verleden waardoor de herstelkrachten terug meer toenemen en regeneratie terug op gang komt. Het verwijderen van negatieve cellenherinnering kan vermijden dat bepaalde fysieke problemen opnieuw manifesteren.


Schadelijke middelen beïnvloeden op een negatieve manier het blauwdruk van het DNA, de Immuun Herstel Connectie neutraliseert deze DNA beïnvloeding in de cellenherinnering waardoor het lichaam kan regenereren. In de DNA blauwdruk zitten de bouwplannen van alle niveaus van je wezen, je lichaam, je denken, je voelen en willen, je energielichaam, je huidige bestaan en herinneringen van vorige levens en jouw huidige connectie met het goddelijke.  Herstel komt altijd weer vanuit ons DNA blauwdruk overeenkomstig het goddelijke aangestuurde bouwplan.


De Immuun Herstel Connectie schenkt een hogere frequentie van lichtkracht in je cellen dat dan werkt als een goddelijke levenselixer om de schadelijke gevolgen van reguliere middelen te neutraliseren en te herstellen.


De Immuun Herstel Connectie neutraliseert de schadelijke energetische invloed van Ai of artificiële intelligentie. De Ai vertegenwoordigd de goddelijke tegenkrachten of het anti-licht en daar tegenover beschermd de Immuun Herstel Connectie de verbinding met het goddelijke licht in ons zelf. 

Zelfontwikkeling


Schadelijke gevolgen van reguliere remedies, artificiële intelligentie kunnen je persoonlijkheid of spirituele ontwikkeling zeer diepgaand negatief beïnvloeden waardoor bepaalde ontwikkelingen afgeremd worden.


Door de Immuun Herstel Connectie wordt het contact met je goddelijke zelf opnieuw versterkt waardoor je terug meer op je innerlijke kan vertrouwen vanuit het gevoel of een hart verbinding. Daardoor zal de invloed van Ai of artificiële intelligentie of schadelijke remedies de communicatie tussen jou en je goddelijke verbinding niet meer blokkeren of beïnvloeden, integendeel naast herstel en meer vitaliteit zal de spirituele ontwikkeling opnieuw gaan toenemen.

Disclaimer


de Immuun Herstel Connectie is een energetische ondersteuning en vervangt geen noodzakelijke medische behandelingen, voor medische zorgen moet je naar de dokter gaan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor onverantwoorde beslissingen van gebruikers. Meer disclaimer hier.


Kostprijs Immuun Herstel Connectie: 150.00 euro


Voor meer info of aanvraag Immuun Herstel Connectie mail naar info@kamperfoelie.com .  Stuur ons bij je aanvraag ook jouw recente foto mee met jouw ogen duidelijk zichtbaar.


Ervaringen van gebruikers


Na de tweede prik ging mijn energie omlaag, ik begon mij depressief te voelen en kon geen positieve dingen meer zien, ik voelde mij ook spiritueel vastzitten, kreeg geen inspiratie meer. Ik begon te twijfelen aan mezelf, ik was in paniek, had een gevoel van geen bescherming meer te hebben en ik begon negatieve entiteiten op te merken. Ik had er spijt van en was kwaad op mezelf.


De verandering kwam toen ik de Immuun Herstel Connectie had ontvangen. Eerst beleefde ik opnieuw de pijnlijke plaats waar ik de prik had gekregen en voelde de pijn er omgekeerd weer uit ging. Ik begon terug positieve gedachten te krijgen, kreeg terug zin in alles en begon heel creatief te worden. Ik ben begonnen mijn woning decoratief te verfraaien. Ik kreeg ook zin om terug met de natuur te verbinden en er in bezig te zijn. Ik vond dat mijn oprit met klinkers en het gedoe met onkruid wieden maar niks en ik ben begonnen om de klinkers weg te halen en weer gras te laten groeien.


Ik begon weer rustiger te worden, zaken meer te relativeren en ik zag meer oplossingen bij problemen en dat maakte mij mentaal veel rustiger worden. Ik voelde mij terug meer spiritueel in ontwikkeling gaan en geleid en geïnspireerd worden. Albert 29 september 2021 (Albert is bereid te getuigen voor klanten)

Opmerkingen

Schrijf commentaar