Boek "De Toekomst is van mij" - Autobiografie van Nikola Tesla

Top

Boek "De Toekomst is van mij" - Autobiografie van Nikola Tesla
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 22,00€
  • Excl. BTW: 20,75€

Korte beschrijving:

Vraag een willekeurige passant wie Nikola Tesla is, en de meeste mensen zullen onbegrijpend hun schouders ophalen. Tesla (1856 – 1943) is overduidelijk de grootste uitvinder van de moderne tijd. De maatschappij kon in een snel tempo naar een nieuw tijdperk gaan, alleen maar dankzij de uitvindingen ..

Vraag een willekeurige passant wie Nikola Tesla is, en de meeste mensen zullen onbegrijpend hun schouders ophalen. Tesla (1856 – 1943) is overduidelijk de grootste uitvinder van de moderne tijd. De maatschappij kon in een snel tempo naar een nieuw tijdperk gaan, alleen maar dankzij de uitvindingen van deze van oorsprong Servische flamboyante uitvinder.

Hij zou met recht de wetenschappelijke Jezus genoemd kunnen worden. Een totaal van 700 patenten hebben we allemaal aan deze ene man te danken, waardoor we onder andere wisselstroom, radio, de tl-buis, draadloze besturingen en robotica kunnen gebruiken. Verder staat hij aan de basis van vele uitvindingen.

Als Tesla een onbeperkt budget ter beschikking had gehad, dan had de wereld er totaal anders uitgezien. Aan het begin van de 20e eeuw legde Tesla de basis voor het onbeperkt af kunnen tappen van energie uit de aether en was hij begonnen met draadloze energie voorziening. Iedereen op deze aarde zou dan onbeperkt energie kunnen gebruiken en dat ook nog tegen een lage prijs. De politiek en de multinationals zagen daar geen brood in, en werkten Tesla op alle fronten tegen.

Aan het begin van de 21e eeuw begint het gedachtegoed van Tesla weer tot leven te komen, alleen is het werk van Tesla door weinigen te begrijpen, laat staan opnieuw uit te voeren. Met het uitgeven van dit boek willen we de ondergewaardeerde uitvinder Nikola Tesla eren en zijn uitvindingen verder onder de aandacht brengen.

Tesla voert in dit boek grotendeels zelf het woord, zodat de lezer een reis terug maakt in de tijd en kan invoelen hoe Tesla tot zijn creativiteit is kunnen komen. We hopen dat velen in de voetstappen van Tesla gaan treden zodat zijn profetische woorden uit zullen gaan komen: “De toekomst is van mij”.

Gerelateerde producten

Plasma Tesla Bol
Purperen Plaatje
Bio Resonantie Apparatuur

NCRV Cappuccino 26 nov 2011 – Interview door Jurgen van den Berg met Herman Hegge over het pas verschenen boek over Nikola Tesla.

 

 

 

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha