Brainmachine

Sale

Top

Brainmachine
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 275,00€   375,00€
  • Excl. BTW: 227,27€

Korte beschrijving:

Een Brainmachine ook wel Mind Machine genoemd, is een apparaatje dat d.m.v. licht en geluid de frequentie van de hersengolven beïnvloedt. De gebruiker heeft een bril en een koptelefoon op en lichtsignalen en geluidspulsen nemen hem mee naar verschillende staten van bewustzijn zoals ontspanning, co..

Een Brainmachine ook wel Mind Machine genoemd, is een apparaatje dat d.m.v. licht en geluid de frequentie van de hersengolven beïnvloedt. De gebruiker heeft een bril en een koptelefoon op en lichtsignalen en geluidspulsen nemen hem mee naar verschillende staten van bewustzijn zoals ontspanning, concentratie, meditatie, slaap, etc.

De gebruiker kan via voorgeprogrammeerde sessies zelf kiezen naar welke staat hij toe wil.  De brainmachine genereert met lichtsignalen en geluidspulsen bepaalde frequentiepatronen, die corresponderen met de gekozen staat van bewustzijn. Deze patronen worden door de hersenen opgevangen en via de FFR (frequency following response) gaan de hersenen meevibreren op deze frequentie en wordt de gebruiker meegenomen naar een staat van bewustzijn die zich zowel op mentaal als fysiek niveau zal gaan manifesteren.  Disclaimer

De Brainmachiene gaat uit van een bestaand populair type waaraan verschillende verbeteringen zijn aangebracht. Op de extra geïntegreerde MP3/MP4 speler van 4 GigaByte staan honderden voorgeprogrammeerde sesies, waarvan de meeste met natuurgeluiden. Naast de ‘AudioStrobe’ sessies zijn er talloze homeopatische en electrotherapie sessies die via de ‘ColorPulse’ mode de juiste lichtpulsen genereren.

Op de bril is een Moebiusspoel aangebracht die de signalen via het ‘derde oog’ chakra nog extra activeerd. Verder is de volledige set getachyoniseerd alsook de meegeleverde oplaadbare AA batterijen voor een langer gebruik. Verschillende PC programma’s worden meegeleverd om je eigen sesies en frekwenties te creëren.

Waarvoor kan men het gebruiken

- Stress-bestrijding
- Diepe geestelijke en lichamelijke ontspanning
- Bestrijding slapeloosheid
- Verbetering van concentratie en geheugen
- Verhelpen van dyslexie & ADHD
- Superlearning
- Stabilisatie van emoties
- Therapiesessies
- Homeopatische remedies en Bach bloesems
- Verhoging van zelfbewustzijn
- Bestrijding van verslavingsverschijnselen
- Ontspanning

Waarschuwing

Let op: Brainmachines zijn niet geschikt voor epileptici, mensen die een pacemaker dragen en mensen die antidepressiva gebruiken en/of voor depressie in behandeling zijn. Ze mogen niet gebruikt worden als vervanger van een medische behandeling, maar slechts als additioneel middel voor relaxatie en andere recreatieve oogmerken.  Disclaimer

De meegeleverde CD alleen al heeft een waarde van 145.00 euro.

Stel een vraag over de brainmachine of bestel
 

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha