Tachyon Tesla Hanger

Top

Tachyon Tesla Hanger
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • 25,00€
  • Excl. BTW: 20,66€

Korte beschrijving:

Purperen getachyoniseerde hanger uit geanodiseerd aluminium, gevuld met tachyon mengsel bestaande uit oa silicium (bergkristalzand) en combineert de werking met een inwendige koperen Möbius spoel. Deze Mobius versterkt de wervelings energie die vanuit de hartchacra-torus krachtig wordt opgewekt en..

Purperen getachyoniseerde hanger uit geanodiseerd aluminium, gevuld met tachyon mengsel bestaande uit oa silicium (bergkristalzand) en combineert de werking met een inwendige koperen Möbius spoel. Deze Mobius versterkt de wervelings energie die vanuit de hartchacra-torus krachtig wordt opgewekt en de aura groter en sterker maakt. Het gevoel van eenheid, verbondenheid en Liefde wordt sterker.

De Tachyon energie hanger verhoogd de energie voelbaar en versterkt en beschermt meer het immuunsysteem. Zeer geschikt voor overgevoelige mensen die energie van anderen oppikken in de omgeving en zich moeilijk kunnen afschermen.

De uitwerking wordt als zeer sterk ervaren en kan een sterke ontwikkelingsimpuls in gang zetten. Het kan zijn dat je de energie van de hanger daarom in het begin wat moet opbouwen met enkele uren per dag vooraleer je hem continu dag en nacht kan gaan dragen.

Lees hier meer over Tachyon.

Zwart halskoordje wordt gratis meegeleverd.

Gerelateerde producten

Hartresonator

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha