Orgon Gemstone Buster "Zadkiel"

Top

Orgon Gemstone Buster "Zadkiel"
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • 149,00€
  • Excl. BTW: 123,14€

Korte beschrijving:

Een Orgone Gemstone Buster genereert de emissie van positieve orgone energie die naar de omgeving uitstraalt en versterkt de levensenergie van mens, dier en plant. Ook verzwakkende elektromagnetische invloeden worden geneutraliseerd. Door de speciale mix van metalen, giethars en edelstenen ontstaat ..

Andere opties

Een Orgone Gemstone Buster genereert de emissie van positieve orgone energie die naar de omgeving uitstraalt en versterkt de levensenergie van mens, dier en plant. Ook verzwakkende elektromagnetische invloeden worden geneutraliseerd. 

Door de speciale mix van metalen, giethars en edelstenen ontstaat een piezo-elektro-magnetisch effect waardoor de orgone energie opwekt. Deze orgone buster trekt de negatieve energie vanuit de omgeving aan en zet deze om naar positieve energie waardoor je in een leefruimte een positieve sfeer en harmonie kan creëren. 

De specifieke edelstenen die gekozen zijn voor deze "Zadkiel" Orgone buster kunnen we verenigen met de kwaliteiten van aartsengel Zadkiel. Hiervoor kozen wij edelstenen van amenthist (de violette straal van vergeving) Rozenkwarts (liefde) en Shungite (transmutatie en healing). Meer info over shungite mineralen vind je hier.

De koperen buisjes met aluminium spiralen omwikkelt en met een bergkristalpunt aan de top stuwt de energie naar omhoog en laat deze energie naar de omgeving wervelen.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha