Gezond Ego Connectie

Een gezond ego hebben wil zeggen dat je in staat bent om naar je eigen innerlijke schaduw of gebreken te kijken zonder deze te projecteren buiten jezelf op de wereld of op de ander. Een gezond ego heeft een ontwikkeld zelf bewustzijn om te kijken naar de diepere gevoelens die ons zelf aansturen of belemmeren om op een integere en oprechte manier om te gaan met jezelf, de wereld en anderen.


De Gezond Ego Connectie laat je stapsgewijs innerlijk kennismaken met je eigen helder bewustzijn, dat is voor iedereen verschillend op het niveau van zijn ontwikkeling. Je kan het ego namelijk niet direct helemaal losmaken of verlichten in al zijn stadia, puur omdat het deel uitmaakt om er stapsgewijs van bewust te worden, er van te leren, om diepgaande verwerkingen te doen.


De verschuiving na ontvangen van het Gezond Ego Connectie ligt er in dat je in staat bent om meer bewuster te worden van je eigen innerlijke gevoelens en de aard van wie je werkelijk bent, voorbij het ego -denken, voorbij de verkramping en streven van wie je wil zijn die je niet bent, voorbij het forceren van dingen, voorbij het gevoel iets te kort te hebben, voorbij iets, iemand of de wereld te willen veranderen, voorbij het jezelf voordoen of zijn wie je niet bent, .. enz.


Je komt tot een ontspannen gezond ego dat kan relativeren en contact kan maken met gevoelens die de weg openmaakt naar zelfbevrijding en zelfontwikkeling. Een waarachtig mens worden of zijn die verbonden is met zijn oprechte gevoelens en empathisch kan zijn voor de gevoelens van anderen.


Een gezond ego laat zich niet leiden door onderbewuste angsten en op basis daarvan de verkeerde beslissingen en keuzen maken in het leven. De Gezond Ego Connectie laat je hiervan bewuster worden zodat je situaties aantrekt waardoor je gelukkiger van wordt in plaats van vergissingen en ontgoochelingen aan te trekken.


Een gezond ego connectie bied ook bescherming en herstel in geval we diepgaande trauma's hebben beleefd met mensen die een ongezond ego hebben, met mensen die het contact met hun eigen gevoelens miskennen. Vaak vanuit vroegere ervaringen komen we al in contact met ongezonde ego's bijvoorbeeld als één van onze ouders of een ex partner een ongezond ego had waardoor we zelf ook trauma hebben opgelopen of onze gevoelens werden miskend. Ongezonde ego's kunnen enorm veel slachtoffers en leed veroorzaken. De oplossing en verwerking van zo een trauma kan dus ook gegeven worden via de Gezond Ego Connectie.


Deze Gezond Ego Connectie helpt jou meer vertrouwen te hebben in je zelf en in het potentiële van je innerlijke gevoelens en jouw onderbewuste. Je hebt meer vertrouwen in het leven die op je af komt en niet meer vanuit controle via het denken. De behoefte om oprecht te zijn tegenover anderen wordt je basis voor zelfontwikkeling en ontplooiing. En je herstelt en wordt beschermt van een ongezond ego. Je zelfinzicht en bewustzijn groeit en de controle buiten jezelf komt meer van het innerlijke goddelijke in plaats vanuit het ego en denken.


UPDATE 7 september 2021


Een ongezond ego is een ontkoppeling tussen het voelen en denken, waarbij het denken ontkoppeld wordt van het voelen en er daardoor een normen verschuiving plaatsvind in de mens, men is niet meer begaan met de medemens, empathie ontbreekt, negatieve emoties zoals agressie en wantrouwen nemen de overhand en dit hebben uitgebreid beschreven in het artikel van "Switching van de Hersenen


De Gezond Ego Connectie gaat goed samen met de Stralend Zijn Connectie. Een sterk ongezond ego onderdrukt het natuurlijke Stralend Zijn of de toestand van gelukkig zijn, meer info kan je hier vinden.


Kostprijs Gezond Ego Connectie: 150 euro.


De Gezond Ego Connectie eerst ervaren op proef en daarna beslissen?

Dit is mogelijk door ons een mailtje te sturen met een recente foto van jou duidelijk herkenbaar met je ogen. Mail naar info@kamperfoelie.com

Opmerkingen

Schrijf commentaar