Artikels en informatie

Gratis Natuur en Spirit advies

Gratis Natuur en Spirit advies

Je kan ons contacteren voor gratis natuur en spirit advies. Heb je vragen over gezondheid, spiritualiteit en levenswijze, adviezen over kruidentherapie, voedingsadviezen, Bachbloesemtherapie, ... over ons hele aanbod, dan kan je ons hiervoor meteen een mailtje sturen of bellen.

Lees verder

Recept Komboecha

Recept Komboecha

Veel mensen maken met onze sterke komboechadrank zelf een komboechazwam en kunnen daarmee dan weer de komboecha drank maken. Hier is het recept op pdf die je kan downloaden en gebruiken. Meer info over komboecha van het merk Komboefarma waarmee de beste zwam kan gemaakt worden vind je hier, en is dus bij Kamperfoelie te koop in de winkel.

Lees verder

Het Zuur Base evenwicht in de voeding

Het Zuur Base evenwicht in de voeding

De meerderheid van de mensen in onze moderne maatschappij - de geïndustrialiseerde landen - lijden aan verzuring – Acidose -. Verzuring ontstaat door een verhoogde zuurtegraad – PH - in ons organisme met name organen: de nieren, lever, darmen, longen, lymfeweefsels en van lichaamssappen.

Lees verder

Gratis e-book The Biggest Secret

Gratis e-book The Biggest Secret

Dit is een boek van journalist David Icke en gaat over de verborgen macht van wereldeliten en genootschappen, freemasons, illuminatie en de oorsprong en de geschiedenis van deze bloedlijn eliten. Weliswaar in het engels maar beslist ontluikende informatie die je zienswijze op het wereldbeeld totaal zal veranderen zoniet overhoop brengen. Meer informatie vind je ook op www.davidicke.com

Lees verder

Recept Water Kefir

Recept Water Kefir

Waterkefir is een lichtzoete drank, koolzuur en alcohol houdend. Kefirprobiotica wordt wereldwijd gebruikt als ondersteuning voor een goede darmflora. Kefir verzorgt en ondersteund en optimaliseerd de lichaamsfucties. De voordelen van een regelmatige consumptie van kefir zijn talloos.

Lees verder

Gratis boeken van Hans Laurentius

Gratis boeken van Hans Laurentius

HBO / In dit PDF boekje staat de essentie over bewust doorvoelen, de opbouw van en het ontmantelen van de verdedigingstructuur, over bewust en volwassen leven, inzoomen en uitzoomen, intuïtie herkennen en benutten, overtuigingen en emotionele ladingen op laten lossen en meer! Je hoeft nu niet meer te blijven hangen in vermijding, bestrijding, verklaring en ontkenning. EHBO biedt ook een prima achtergrond of context voor de individuele sessies en kan als reminder benut worden als je weer even denkt ‘het kwijt te zijn’ of als er zich iets aandient dat echt totaal ervaren moet worden. Download het boekje gratis en leer leven als volwassene! Staat het boekie je aan, spread the news, is toch gratis, right? Enjoy! Aanvullend op dit boek kan je de onderstaande video's bekijken van Hans Laurentius.

Lees verder

Tweedehands Boeken

Tweedehands Boeken

Sinds een tijdje hebben we succes met de verkoop van tweedehands spirituele boeken. Iedereen kan bij ons boeken kopen of verkopen. Dit werkt van twee kanten zeer goed. Mensen kunnen hun oude boeken kwijt of vinden bij ons leuke spirituele boeken meestal aan minder dan een derde van de prijs zoals in de gewone winkel of bol.com download.

Lees verder

Recept Vlierbessen siroop maken

Recept Vlierbessen siroop maken

Açaibessen, gojibessen, … zijn voedzame bessen, maar vergeet ook onze inheemse soorten niet zoals de blauwachtige bos-en vlierbessen. De gewone Europese vlier (Sambucus nigra) met zijn paars tot zwartgekleurde bessen werd sinds 400 jaar voor Christus beschouwd als één van de meest geneeskrachtige planten uit de natuur. Dankzij de heilzame stoffen quercitine en de anthocyaninen, kan de vlier met succes gebruikt worden ter preventie en/of bestrijding van verkoudheid en infecties.

Lees verder

Boekje Bevrijd Uzelf van Dr. E.Bach

Boekje Bevrijd Uzelf van Dr. E.Bach

Als er iemand een moderne rebel was voor zijn tijd dan was het Dr Edward Bach wel en nadat hij de originele tekst van 'Genees Uzelf' maakte schreef hij deze tekst "Bevrijd Uzelf". Voor mensen die de pricipes van Holistische heelwijzen beter willen begrijpen kan ik deze tekst aanraden eens te lezen.

Lees verder

Salie & Tijmsiroop zelf maken

Salie helpt tegen heel wat kwalen in keel of mond: hoest, keelpijn, aften, verkoudheid, vastzittend slijm, bronchitis, keelinfecties. Ideaal tijdens de koudere herfst en winterperiode je weerstand hoog te houden en de dokter buiten te houden.

Lees verder

Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 10