Chakra Disc 1 rood - De drie aarde chakra's

nieuw

Chakra Disc 1 rood - De drie aarde chakra's
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 25,00€
  • Excl. BTW: 20,66€

Korte beschrijving:

Chakra Disc 1 rood bevat de De 3 aarde chakra's van de 14 nieuwe 5D chakra's.  Hier het hele overzicht van alle 7 Chakra discs met inleiding informatie. Voeten Ster Chakra 1 De voeten ster chakra ligt vlak onder onze voeten en gaat vanaf de voeten ongeveer zo een 20 cm diep in de aarde. De voet..

Chakra Disc 1 rood bevat de De 3 aarde chakra's van de 14 nieuwe 5D chakra's. 

Hier het hele overzicht van alle 7 Chakra discs met inleiding informatie.

Voeten Ster Chakra 1


De voeten ster chakra ligt vlak onder onze voeten en gaat vanaf de voeten ongeveer zo een 20 cm diep in de aarde. De voeten Ster Chakra is verbonden met de essentie of de kern van de aarde en brengt een krachtige verbinding met collectieve eenheid. Het steunt het nieuwe collectief bewustzijn en eenheid van de nieuwe vijfde dimensie aarde. Van hieruit wordt de nieuwe matrix van 5D gevormd en gedragen en gebracht naar het oorspronkelijke plan van de aarde.


Het brengt ons weer in verbinding met de ware geschiedenis van de aarde waarin de geschiedenis van de mensheid bewaard blijft in het collectieve geheugen, zodat het vrij blijft van manipulatie, trauma en beïnvloeding. Van hieruit ontvang je de zegeningen van de voorouders en uit de basis van een waarachtige culturele ondergrond en eenheid.


De voetchakra legt de basis neer om onze ware spirituele natuur te herstellen door aansluiting op de blauwdruk van het oorspronkelijke plan van de aarde naar de vijfde dimensie. Het eenheidsbewustzijn en het lichamelijke bewustzijn vallen samen in een verbondenheid die alle trauma's van de collectieve geschiedenis kan omzetten in kracht, eenheid en soevereiniteit. Hierbij wordt het fysieke lichaam geregenereerd naar voltooiing van een 3de DNA streng verbinding wat ondermeer een langer leven en een volmaakte gezondheid voort brengt.

Wortel Chakra 2


De wortel chakra voed ons met de vitale levensenergie, de levenskracht die we halen uit de aarde, voeding, water en adem. De levensstroom die ons verbind met alles in het universum. Het is de levensenergie die het natuurlijke Zelf ervaart, de stralende Boeddha natuur. Het is de vrije gelukszalige levensenergie zonder blokkades die door ons lichaam stroomt. Het is ons stralende Zelf dat een ervaring heeft van een lichaam binnen de aarde werkelijkheid waarin we ten volle geïncarneerd zijn en durven leven zonder vrees.


Onze basis heeft behoefte aan levensenergie uit levende voeding, mineraalwater en zuivere lucht om te ademen en positieve gedachten. In het boeddhisme spreekt men van het juiste handelen en spreken dat voortkomt uit een goede basis van de wortelchakra, het maakt dat je de moed hebt om de juiste keuzen en beslissingen te maken zodat je doelgericht kan handelen en spreken.


Onze symbiose met de mineraalrijke aarde, de levende bodem van de aarde met gezonde microben die de mineraalrijke voeding doorgeven aan planten en die wij opnemen in onze voeding. Hiervan komt de gezonde link tussen onze darmen en hersenen, tussen voelen en denken, een diepere connectie met moeder aarde die ons vitaal, gezond en in balans houden.


Chakra 1 disc helpt ons dieper te incarneren in ons lichaam zodat we in contact blijven met ons diepere voelen. Wanneer we in contact blijven met ons diepere voelen en intuïtie zijn we in staat de keuzen te maken voor onszelf om te kunnen overleven. Dieper voelen betekent ook dat we onze diepste angsten voor tekorten kunnen onder ogen zien en omzetten naar positieve transmutatie en verandering.

Ki-Punt Chakra 3


In de vijfde dimensie wordt de Ki-Chakra geactiveerd en wordt de man/vrouw energie meer in balans gebracht. Vanuit de wortel chakra wordt de kundalini energie omhoog gestuwd op weg naar het Ki-punt ongeveer 3 cm onder navelhoogte en dan 2 cm naar binnen gericht. Het is het spiertje dat je voelt dat naar buiten drukt wanneer je kucht. Mensen die goed verbonden zijn met hun Ki-punt komen meer in hun kracht te staan.


Je bent dan in staat om bijna een paranormale kracht en energie te sturen vanuit het fysieke lichaam naar dat wat je doel is. Je kan bijvoorbeeld mentale kracht gebruiken om een golfballetje op wonderlijke wijze op grote afstand in een keer in een hole te schieten. Je kan bijvoorbeeld je lichaam in Ki-kracht positie zetten zodat niemand je kan omver duwen. Je kan bijvoorbeeld apparaten die haperen zoals een printer, door vanuit je Ki-kracht te focussen het apparaat weer op gang te brengen.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha