Chakra Disc Nr 4 - Hart en Midderif Chakra's 5 en 6

Top

Chakra Disc Nr 4 - Hart en Midderif Chakra's 5 en 6
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 25,00€
  • Excl. BTW: 20,66€

Korte beschrijving:

Chakra Disc 4 groen bevat 2 chakra's : het middenrif chakra 5 en de hartchakra 6.  Hier het hele overzicht van alle 7 Chakra discs met inleiding informatie. Het Middenrif Chakra 5Het middenrif chakra helpt om reactieve gevoelens opnieuw te verwerken die we in het verleden niet hebben verwerkt. Als j..

Chakra Disc 4 groen bevat 2 chakra's : het middenrif chakra 5 en de hartchakra 6. 

Hier het hele overzicht van alle 7 Chakra discs met inleiding informatie.

Het Middenrif Chakra 5

Het middenrif chakra helpt om reactieve gevoelens opnieuw te verwerken die we in het verleden niet hebben verwerkt. Als je bepaalde gevoelens niet hebt verwerkt kunnen deze gevoelens reactieve triggers vormen in jezelf. Iemand kan dan iets zeggen of doen waardoor je reactief getriggerd wordt zodat deze oude gevoelens je telkens weer uit balans halen. Je trekt dan telkens bepaalde situaties of mensen aan die jou telkens weer triggeren omdat het op dat moment met jou resoneert met oude reactieve gevoelens. Mensen zijn nu eenmaal resonerende vaten en iemand die gevoelig is kan meetrillen of meevoelen op anderen hun gevoelens.

Als we indrukken krijgen van buitenaf en deze indrukken gevoelens losweken in onszelf dan is het goed dat we eerst bij onszelf kunnen duiden of deze van onszelf komen of van anderen. Een HSP iemand kan al snel gevoelens van anderen oppikken en verwarren of deze gevoelens van jezelf of van anderen komen. Het verschil merk je pas als je deze indrukken of gevoelens kan matchen met je eigen diepere onverwerkte gevoelens. Dan is er een handvat in jezelf die diepere reactieve emoties triggeren door indrukken die van buitenaf of van anderen komen.

Het middenrif chakra zorgt ervoor dat je veel sneller indrukken en gevoelens al dan niet met een handvat kan verwerken via jouw aarding. Met de Chackra disc 4 kan je indrukken, gevoelens beter filteren, verwerken en aarden. Je kan best met iemand meevoelen maar niet meelijden omdat je jouw gevoelens en die van anderen helder naast elkaar kan plaatsen.  Je krijgt helder welke gevoelens bij jou horen en welke gevoelens bij de ander horen.

In de vijfde dimensie gaan mensen bewuster zijn van hun eigen reactieve gevoelens in relatie tot andere mensen, je krijgt zo zuivere relaties met mensen, niet meer gekleurd door meelijden of reactief gedrag met alle gevolgen en misverstanden daar op volgend. Het veranderd of verminderd de kleuring van je perceptie, projecties of oordelen over anderen vanuit je eigen onverwerkte emoties.


Hart Chakra 6

In de vijfde dimensie ben je meer met de hartchakra verbonden dan met je hoofd en overmatige denken. De hartchakra bevat een goddelijke kern die verbonden is met de goddelijke realiteit. De hartchakra in de vijfde dimensie heeft een krachtiger bereik vanuit je aura rondom en in de wereld rondom. Het geeft een krachtigere of positieve hogere trilling om vanuit de hartchakra in contact te zijn met anderen, met de aarde en met andere levende wezens die in harmonie en eenheid zijn.  Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha