Sleutel van de Bron + Bioresonatie

Top

Sleutel van de Bron + Bioresonatie
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 330,00€
  • Excl. BTW: 272,73€

Korte beschrijving:

De Sleutel van de Bron + Bioresonantie is een tool of een sleutel voor spirituele connectie en herstel met de Bron, diepere persoonlijke ontwikkeling en het richten van het goddelijk licht voor healing. De Sleutel van de Bron activeert de kundalini energie in je lichaam en de zogenaamde Atma Nadi. D..

De Sleutel van de Bron + Bioresonantie is een tool of een sleutel voor spirituele connectie en herstel met de Bron, diepere persoonlijke ontwikkeling en het richten van het goddelijk licht voor healing. De Sleutel van de Bron activeert de kundalini energie in je lichaam en de zogenaamde Atma Nadi. De Atma Nadi is een eeuwige stroom (shakti) van goddelijk bewustzijn die stroomt tussen de hartchakra en de goddelijke licht-matrix boven de hoofdchakra (sashahara). 

Deze versie Sleutel van de Bron is gemaakt tot een Bioresonantie apparaat en werkt met aansturing van digitale frequenties en is inwendig aangesloten op de koperen windingen van de Cadeceus spiralen en de magneetspoel in de top van de Sleutel van de Bron. Dit volgt dezelfde energetische weg analoog aan de Atma Nadi maar dan ook magnetisch en elektronisch door activatie van je eigen selectie uit frequentie bestanden voor healing en welzijn. 

Voor basis informatie over Bioresonatie en Digitale Therapie kan je best eerst deze pagina lezen.

Voor basis informatie over De Sleutel van de Bron kan je best eerst op deze pagina lezen.

Door omvorming van de Sleutel van de Bron naar een Bioresonantie apparaat wordt een magnetisch krachtveld opgewekt via de Cadeceus en de magnetische spoel die bio frequenties overbrengen op de fysieke, etherische, mentale en spirituele niveaus. Voor het vitaliseren, harmoniseren en totale welzijn ondersteunen van het bio-energetisch veld, aura, chakra's zijn er vele frequenties en mogelijkheden waarvan je jezelf kan bedienen.

Maak van je eigen PC of smartphone een frequentie medicijnkast

Eenvoudig gebruik kan bijvoorbeeld via je computer, je laptop of je smartphone door vrij beschikbare App's voor gezondheid frequenties te importeren en te downloaden. Download via Google Play de Z-App (Rife App) of Apple Store). Open de Rife List 5000 om uit alle gekende aandoening-gebaseerde (Rife lijst) audio bestanden te selecteren. Plug in de Sleutel van de Bron met audio kabel in je pc of smartphone en klik op de frequentie naar keuze en speel deze af terwijl je de Sleutel hanteert. Onderaan deze pagina lees je meer mogelijkheden onder 'Gratis programma's en/of je eigen frequentie sets creëren in MP3:'. 

Met Vitaliet geen invloeden van straling

Vitaliet is de energetische basis voor de Sleutel van de Bron die verwerkt zit in de kern van de staaf waar rond de Cadeceus spoel is gewikkeld. De Cadeceus spoel ontvangt de frequenties van je apparaat en stuwt deze naar de magnetische spoel (donut) om het krachtveld (Amrita Nadi) op te wekken bij het handteren van de staaf. Vitaliet heeft een straling neutraliserende werking die jouw Bio energetisch veld beschermt van straling en invloeden. De meeste apparaten zoals je PC of je smartphone zijn belast met straling. Door integratie van Vitaliet worden alle straling en invloeden in je bio energetisch veld (aura) meteen ontstoort bij het handteren van de Sleutel. De meeste frequentie apparaten op de markt hebben geen straling ontstorende functie waardoor het energie uit je bio veld onttrekt en eigenlijk verzwakkend werkt terwijl je in feite zuivere frequenties zou moeten ontvangen zonder straling invloeden. Vitaliet lost dit probleem op wat uniek is in de markt van Bioresonantie apparatuur.

Vitaliet laat apparatuur op zielen niveau werken

Nog een andere voordeel van Vitaliet. De meeste frequentie apparatuur werken alleen op het fysiek maar beweren meestal ook dat het op spirituele niveau's werkt. Omdat Bioresonantie frequenties meestal een digitale afprint is van een natuurlijk middel is er bij wijze van spreken geen verbinding meer van de ziel van het middel op zo een frequentiebestand. Bijvoorbeeld een frequentie van een plant middel of homeopathie-frequentie heeft eigenlijk geen connectie meer met de ziel van het middel. Een Bioresonantie apparaat kan nooit op zielen niveau werken om deze reden. Door de integratie van Vitaliet wordt vanuit de spirituele bron van Vitaliet (Yapono) een herstellende verbinding tot stand gebracht tussen de frequentie en het zielen niveau van de plant of het middel. Daardoor kan het middel weer werken op zielen niveau. Middelen die werken tot op zielen niveau hebben een dieper oplossend effect. 


Gratis programma's en/of je eigen frequentie sets creëren in MP3:

- met een Android telefoon of tablet kun je de app Z-App installeren: hiermee kun je 1300 ziekte-gebaseerde sequenties starten, je eigen frequenties programmeren en je eigen lijsten en playlists maken; via bluestacks kun je Z-App ook installeren en gebruiken op een Windows systeem, trouwens bijna alle Android apps.


- iPhone/ipad gebruikers kunnen de betalende Z-app clone Rife Machine PEMF Frequency of deze Audio Function Generator gebruiken en een playlist maken van de verschillende frequenties.
- open de Rife List 5000.pdf en noteer of kopieer de frequenties
- kijk hier om eenvoudig frequentie combinatie bestanden te maken Audacity of met Z-app.
- ook interessant is de Function Generator waarmee je zelfs kunt AM en FM moduleren en wobbelen.
- alternatief op PC via 'Create a Frequency Set.pdf' en ga naar de website; vul de frequenties in, gescheiden met een komma en eventueel met langere tijden en klik 'Create Set'; voor waardes groter dan 2400, klik eerst 'Fix Frequencies'; unzip en kopieer op je MP3 speler, smartphone, GSM, tablet, laptop of PC
- voor een Windows PC kun je FreX16 downloaden met 2000 voorgeprogrammerde frequenties en vele settings: google naar 'http://www.spectrotek.com/frex/' (als de link niet werkt, kopiëren , en opnieuw surfen via je browser). 

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha