Licht Portaal Energieschijf

  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 350,00€
  • Excl. BTW: 289,26€

Korte beschrijving:

Een Lichtportaal Energieschijf met orgon en een Vitaliet spiraal is een veelzijdig instrument om spiritueel en energetisch transformatie werk te doen. Het straalt uit met een groot krachtveld van lichtenergie naar de gebruiker die hiermee zijn eigen auralicht versterkt en veel sterker in contact kom..

Een Lichtportaal Energieschijf met orgon en een Vitaliet spiraal is een veelzijdig instrument om spiritueel en energetisch transformatie werk te doen. Het straalt uit met een groot krachtveld van lichtenergie naar de gebruiker die hiermee zijn eigen auralicht versterkt en veel sterker in contact komt met zijn hogere zelf, de ziel of de goddelijke bron. De gebruiker kan hierdoor veel meer zijn eigen spirituele vermogens ontplooien en tevens gericht energiewerk doen. Voor beginnende of gevorderde lichtwerkers kunnen hiermee energetisch transmuteren. 

Elke Lichtportaal Energieschijf heeft een diameter van 27 cm en een 2,5 tot 3 cm dikte. Je kan een keuze selecteren via de option knop uit de verschillende edelsteen uitvoeringen. 

Algemeen gebruik, effecten en voordelen

- Plaats je handen op de schijf of hou hem tegen je hart om de energie te laten stromen, brengt ontspanning en rust, reinigt de aura.
- Voor goede aarding plaats je voeten op de schijf en ervaar een doorstroming van lichtenergie en beter contact tussen het hogere en de aarde.
- Je kan er ook op slapen door onder je matras te plaatsen, oplossen van invloeden die we tijdens de nacht absorberen.
- Foto's op plaatsen van mensen, dieren, planten voor healing of zelfs tuinbouw percelen voor betere opbrengst.
- Behandelen op afstand met foto's in combinatie met symboolkracht (tekeningen of foto's van geometrie, emoto waterkristal, sigils, enz)
- Behandelen met de transmutatie methode en eigen transmutatiegave ontwikkelen (lees verder onder), vraag de gratis workshop transmuteren.
- Spiritueel ontwikkelen door de spirituele update's van informatie in Vitaliet afkomstig uit de bron van Yapono.
- Een krachtveld met een buis van lichtenergie dat verticaal door de schijft straalt aan beide zeiden, met een uitbreiding naar de omgeving.
- Beschermend krachtveld die je aura beschermd van straling en je aura optilt naar een hogere vibratie van de vijfde dimensie of hoger.
- Iedereen kan de LPE schijf gebruiken, je hoeft geen speciale gave te hebben, door actief gebruik ontwikkel je wel de transmutatiegave,

Vitaliet Energie Spiraal

De Spiraal werd gevuld met Vitaliet, een geprogrammeerd zout die alle spirituele informatie bevat voor het goed functioneren van de aura, chakra's en een beter contact met de ziel waardoor je meer in je eigen kracht kan staan, intuïtie versterken en levensbestemming kan ontplooien. Het gebruik van de Licht Portaal Energie schijf brengt meer licht van de bron in je aura en is daardoor aura-beschermend, aura-reinigend en aura-helend voor tal van aura verzwakkende invloeden. Vitaliet verhoogt  de trilling van je aura naar de vijfde dimensie waardoor de lichtenergie en je heldere vermogens meer gaan toenemen. Meer informatie over Vitaliet hier. Vitaliet in de vorm van een spiraal heeft het vermogen om de kracht van transmuteren en een diepere ontwikkeling aan te gaan.

Transmutatie gave ontwikkelen

De LPE schijf helpt je om de gave van transmuteren diepgaand te ontwikkelen dit wordt ook sterker door regelmatig de LPE schijf te gebruiken.  Transmuteren is een levensveranderende methode die het beste in onszelf naar boven haalt waarmee je geluk, welzijn, healing, voorspoed, liefde, innerlijke vrede, ... en nog veel meer kan laten manifesteren en werkelijk maken voor jezelf of voor anderen op afstand.

Transmuteren is de essentie van elke soort holistische therapie of behandeling die oplossend werkt en negativiteit omzet naar positiviteit. Transmuteren helpt om het donkere en onbewuste in onszelf bewust te maken en om te zetten in wijsheid en kracht waarmee je verantwoordelijkheid voor je zelf neemt. Wie transmuteren begrijpt en deze gave verder ontwikkelt, heeft een goede basis voor spirituele ontwikkeling, vrijheid, healing, het creëren van je werkelijkheid en magie. 

Transmuteren begint met een intentie of een verzoek naar de bron over te brengen zodat de bron het verzoek overweegt en daarna een zuiverende healing impuls naar je onderbewuste terug stuurt.

De essentie van transmuteren is dat je een verzoek doet aan het goddelijke om je werkelijkheid te helpen creëren door je innerlijke blokkades te zuiveren. Transmuteren helpt ook je om diepere gevoelens te doorvoelen en te herkennen.  Oude programmeringen in het onderbewuste worden gereinigd en omgezet naar ontvangen van goddelijke hulp, intuïtie, healing. De vrijgemaakte blokkades brengt nieuwe ruimte en maakt plaats voor positieve aantrekking, ervaringen en voorspoed. Het principe is bekend als "verander je leefwereld door verandering van je binnenwereld". 

Gratis workshop Transmuteren

Voor iedereen die interesse heeft kan bij ons de gratis geschreven workshop Transmuteren aanvragen. Stuur een mailtje naar info@kamperfoelie.com

Workshop 1 op 1 Leren Transmuteren

Ter plaatse bij kamperfoelie of via een Zoom (video) conferentie kan je ook een praktische workshop Transmuteren volgen, er mogen maximum 2 personen meedoen voor een deelname prijs van 125.00 euro. De workshop is vooral praktisch gericht en je kan vragen uitwisselen hoe je Transmuteren kan gebruiken in je eigen holistische of spirituele praktijk. Je krijgt les van iemand die meer dan 20 jaar ervaring heeft in de kracht van transmuteren. Transmuteren kan je leren en wordt uiteindelijk een persoonlijke gave waarmee je veel krachtiger lichtwerk kan aanbieden of gewoon voor jezelf kan gebruiken. Meer informatie over Transmuteren kan je leren vind je hier.  Of bel even voor meer info naar 0474 450 115.

Na deze praktische workshop transmuteren kan je verder mogelijkheden en vermogens ontwikkelen:

- Dieper in contact gaan om gevoelens te duiden en en volledig te verwerken door transmuteren
- Transmuteren maakt het lijden veel lichter als je door verwerkingen gaat.
- Minder angst en meer moed hebben om het leven aan te gaan als je transmuteren dagelijks blijft gebruiken in vele situaties.
- Naast ademen wordt transmuteren een tweede natuur waardoor je meer in een stroom van energie, kracht en leiding in je leven gaat ervaren.
- De diepere oorzaken die je niet bewust bent van een obstakel of blokkade kan meer bewust worden en oplossen door transmuteren.
- Onderdrukte gevoelens die diep weg geduwd zijn naar het onderbewustzijn weer voelbaar maken en alsnog verwerken.
- Het hogere boven jouw zielen niveau weet de oorzaak van je onbewuste blokkades of oude programmeringen en schenkt helende impuls naar jou terug.
- Je kan ook voor anderen gaan transmuteren met dezelfde resultaten, kan ook op afstand via foto's van mensen maar ook van dieren, natuur, enz.
- Een moeilijke situatie die vast zit in je leven terug oplossen zoals problemen met andere mensen, collega's enz.
-  Wanneer je een doel wil realiseren en de blokkades op de weg naar je doel wil oplossen, een project, een reis, een sollicitatie, enz.
-  Verwondingen, pijnen, een moeilijk te genezen blessures sneller te laten genezen.
-  Noodzakelijke medicijnen, chemo, verdoving,  die bijwerkingen hebben verlichten door transmuteren.
- Gevoelens kunnen nooit weg getransmuteerd worden maar kan ze wel lichter maken en sneller verwerkt.
- Ervaringen uit vorige levens waardoor je huidige leven beïnvloed wordt en de gevoelens die aan de oorzaak liggen weer vrijmaken en transmuteren.
- Weer vrede , rust en overvloed ervaren en de stroom en begeleiding van het goddelijke ervaren in het dagdagelijkse.
- Inspiratie, succes en voorspoed terug op je pad brengen door onderbewuste blokkades te transmuteren.
- Het positieve weer meer aantrekken en zelf het stuur in handen hebben om je leven zinvol en creatief te ervaren.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha