Seleniet Schijf met Berken Levensbloem 10 cm

nieuw

Seleniet Schijf met Berken Levensbloem 10 cm
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 23,50€
  • Excl. BTW: 19,42€

Korte beschrijving:

Deze seleniet schijf van 10 cm heeft een houten berken levensbloem geplakt op een zijde. Seleniet heeft een kalmerende werking die helpt om tot innerlijke stilte te komen of om spirituele begeleiding van engelen te krijgen. Het versterkt de verbinding met het goddelijke. Terwijl de levensbloem een t..

Deze seleniet schijf van 10 cm heeft een houten berken levensbloem geplakt op een zijde. Seleniet heeft een kalmerende werking die helpt om tot innerlijke stilte te komen of om spirituele begeleiding van engelen te krijgen. Het versterkt de verbinding met het goddelijke. Terwijl de levensbloem een transcendente spirituele werking heeft om boven de duale materiele matrix te ontstijgen en te gebruiken voor spirituele manifestatie of materialisatie. Alle vormen komen voort uit het symbool van deze levensbloem die universeel en in oude tijdperken overal op onze planeet te vinden zijn zoals bij graveringen in rotsen in de piramides in Egypte en Peru, enz. Gebruik deze schijf om bijvoorbeeld chakra's te balanceren of om bijvoorbeeld zaken zoals water en voedsel op de schijf te plaatsen voor meer energetische kwaliteit. 

De flower of life is een van de krachtigste heilige geometrische vormen. Het bevat eigenlijk alle wijsheid van het universum, op precies dezelfde wijze zoals onze genetische code zit opgesloten binnen onze eigen DNA.

Deze geometrische code gaat veel verder dan de gewone vorm van onderricht en gaat zelfs dieper dan de structuur van de werkelijkheid. Alle harmonische afgeleiden van licht, geluid en muziek zijn aanwezig in deze geometrische structuur, die zichtbaar is als een holografisch patroon die vorm geeft aan zowel atomen als aan sterrenstelsels.

Deze afbeelding is over de gehele wereld in gebruik en wordt in alle grote religies teruggevonden.


Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha