Plasma bol met MP3 en Schumann generator

Top

Plasma bol met MP3 en Schumann generator
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 168,99€
  • Excl. BTW: 139,66€

Korte beschrijving:

Met mp3 + Schumann Resonatie generator Plasma bal 20 cm met zowel MP3 aansturing als basis een Schumann generator en Hulda Clark frequentie. Een gemoduleerde 7,8Hz Schumann frequentie wordt gebruikt, die gelijk is aan de aarde resonantie en welke zeer effectief is als anti-electrosmog, om st..

Met mp3 + Schumann Resonatie generator

Plasma bal 20 cm met zowel MP3 aansturing als basis een Schumann generator en Hulda Clark frequentie.

Een gemoduleerde 7,8Hz Schumann frequentie wordt gebruikt, die gelijk is aan de aarde resonantie en welke zeer effectief is als anti-electrosmog, om storende frequenties the neutraliseren zoals GSM, netstroom, WIFI, Dect, PC EMF. Dezelfde frequentie wordt gebruikt om austronaten te laten overleven in ruimtestations. Het is ook de frekwentie van de Alpha golven van de hersenen die zeer rustgevend werken.

Als de stekker van de 5m lange bijgeleverde audiokabel wordt ingestoken kan de plasma gestuurd worden door een MP3 speler of een PC met de op een CD bijgeleverde frequenties en programma's. Eveneens met onze Homeo Buddy 4GB is de Plasma bol mp3 - 20cm een zeer gebruikelijke optie. Met de plasmabol kan je allerlei freqeunties naar de omgeving genereren met de aangestuurde mp3 programma's. Voor bezorgde ouders hun kinderen is dit de ideale moeder kloek in huis om de nodige Mp3 middeltjes direkt naar de kinderen groot of klein toe te dienen.

Verschillende CD's met Mp3's

Kijk hier onze Mp3 remedies op CD's, met name onze Full Option CD is de meest gebruikte.

Een plasmabal is een uitvinding uit 1895 van de bekende uitvinder Nikola Tesla. De glazen bol is gevuld met een mix van Xenon, Krypton en Neon nobele gassen. Door middel van een hoge spanning Tesla-coil worden vele sparks van het midden naar het oppervlak gestuurd. Als basis wordt de Hulda Clark helende frekwentie van 30.000Hz gebruikt.

Wat is de Schumann Resonantie en zijn werking?

Stel een vraag over de Plasma mp3 + Schumann Resonantie Generator
Meld jouw ervaring met de Plasma mp3 + Schumann Resonatie generator

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha