ULE Auto Protect Connectie

Top

ULE Auto Protect Connectie
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 80,00€
  • Excl. BTW: 66,12€

Korte beschrijving:

United Light Energy - Woonbiologie Een optimale neutralisering van straling is nuttig bij alle voertuigen zoals een personenwagen, vrachtwagen, campers, machines op wielen, motorvoertuigen, enz. Een ULE Auto Protect Connectie werkt met een directe connectie tussen onze United Light Energy bron ..

United Light Energy - Woonbiologie

Een optimale neutralisering van straling is nuttig bij alle voertuigen zoals een personenwagen, vrachtwagen, campers, machines op wielen, motorvoertuigen, enz. Een ULE Auto Protect Connectie werkt met een directe connectie tussen onze United Light Energy bron en jouw voertuig. Jouw voertuig is dan drager van een ULE krachtveld rondom en in je voertuig en optimaliseert daardoor jouw rijervaring.

De ULE Auto Protect Connectie blijft levenslang bij jouw wagen en wordt dus automatisch overgezet naar je nieuwe wagen. Heb je twee wagens dan dien je apart hiervoor een andere ULE Auto Protect Connectie aan te kopen.

Als maar meer fijne technologie in auto's hebben de stralingsinvloed nog meer versterkt de laatste jaren waardoor de bestuurder zijn aura verzwakt en ten gevolge daarvan de gezondheid schadelijk beïnvloed. Bij elektrische wagens zien we ook de hoogfrequente spanning als extra belastend voor het menselijke weerstandsvermogen. 

Door een ULE Auto Protect Connectie kan deze beïnvloeding omkeren en zal zelfs de kwaliteit van de rijervaring verbeteren. Je kan je daardoor beter concentreren en focussen op de weg. Het helpt mensen minder vermoeid te zijn en dat kan voor mensen die juist last hebben van in slaap vallen achter het stuur enorm helpen.

Daarnaast omdat de ULE -bron geleid wordt door engelen. Zij helpen je ook veiliger op de weg te rijden en beschermen jou voor mogelijke ongevallen op voorwaarde als we zelf ook verantwoordelijk rijden in het verkeer. De ULE engelen helpen jou  ook om intuïtiever te rijden zoals vroeger mensen deden zonder hun GPS, en kunnen jou helpen de weg te vinden of gevaren tijdig in te schatten.

Aanvragen ULE Auto Protect Connectie

Bij het aankopen via de webshop hier van een ULE Auto Protect Connectie stuur je ons een e-mail met een foto van jouw wagen of ander voertuig zodat wij de connectie met de ULE bron kunnen maken. Jij blijft automatisch de eigenaar van deze connectie voor de rest van je leven.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha