Angel Home Rescue

Angel Home Rescue is een service voor paranormaal onderzoek die wij aanbieden als ervaringsdeskundige maar ook vanuit onze woonbiologie praktijk en opleiding met een passie voor huiszuivering, zelfontwikkeling en energetische bescherming.

Heb je problemen in je woning of je zaak die van paranormale aard zijn zoals entiteiten (geesten) dan doen we onderzoek voor jou en proberen wij een oplossing aan te bieden.

We werken met kennis van zaken en de beste tools voor zowel onderzoek als ook oplossingen om jezelf en je woning te beschermen bij tal van invloeden op verschillende gebieden zoals: astrale invloeden, entiteiten (geesten), aardstralen, elektromagnetische velden, stoorbronnen, negatieve energie en sfeerbelasting, negatieve beïnvloeding door anderen, ... enz. Meer over wonen in Harmonie.

Meer info over entiteiten (geesten).

Hoe gaan we te werk?

Als je met ons in contact komt dan gaan we eerst naar jouw verhaal luisteren en proberen we jou in de eerste instantie al wat te helpen meer duidelijkheid te geven in fenomenen die je overkomen. Dan bespreken we met jou wat de oplossingen kunnen zijn en mogelijk is dat een huisbezoek door Angel Home Rescue.

Wij zullen eerlijk met je bespreken of een huiszuivering al of niet wenselijk of mogelijk is voor jouw specifieke situatie. Soms kunnen wij een goedkopere of een andere oplossing aanbieden en dan hoeven we niet aan huis te komen.

Wanneer het Angel Home Rescue bij jou thuis op bezoek komt dan is dit een samenwerking tussen jou en ons. De problemen die je ervaart in jouw woonplaats (of bedrijf) heeft meestal betrekking met jouw unieke persoonlijke levenssituatie. We verwachten dan ook dat je zelf ook bereid bent in jouw situatie verandering door te voeren.

Veranderingen zullen meestal ook een innerlijke transformatie teweegbrengen vooral wanneer paranormale fenomenen een raakvlak heeft met jou. Op deze manier helpen we jou om positieve veranderingen in je situatie in gang te zetten en kunnen paranormale fenomenen opgelost worden.

Bijvoorbeeld relaties die dreigen stuk te lopen omwille van paranormale invloeden, bedrijven die teveel tegenslag moeten verwerken dan normaal is, negatieve gebeurtenissen uit het verleden van een woning die je als nieuwe bewoners van een huis herbeleeft, straling en invloeden ..om maar enkel voorbeelden te noemen.

Iedere situatie is uniek en daarom is een openhartig onderzoek en begeleiding vanaf de intake tot het huisbezoek en soms nog in nazorg van groot belang. Probeer je verhaal dan ook zo duidelijk  en concreet mogelijk uit te leggen bij ons contact. Wij luisteren graag naar jou zonder oordeel te vellen over betrokkenen en houden alle uitgewisselde informatie discreet.

Paranormaal onderzoek is geen spelletje en houd voor onderzoekers ook risico's in, als we bij een intake gesprek merken dat iemand een oplossing teveel van buitenaf verwacht of zelf geen persoonlijke groeiaandeel overweegt dan kunnen we beslissen om niet aan huis te komen.

Na een intake gesprek met jou bekijken wij jouw situatie en zullen wij jou daarna weer contacteren met een advies en een voorstel hoe wij verder te werk kunnen gaan.

Angel Home Rescue kan op voorhand nooit garanties bieden maar zal ten alle tijden zo goed mogelijk oplossingen proberen te bieden. We komen uw woning onderzoeken, eventueel met een extra specialist (bv: een medium of bedrijfscoach) die we moeten inhuren afhankelijk van de situatie, maar dan wordt dit vooraf besproken.

Kostprijs huisbezoek en onderzoek

150.00 euro plus 0.70 eurocent per kilometer verplaatsing voor gezinnen en eenmanszaken.
300.00 euro voor bedrijven plus 0.70 eurocent per kilometer verplaatsing.

Op vraag kan een factuur afgeleverd worden.

Heb je een vraag over een probleem contacteer ons dan best eerst via e-mail info@kamperfoelie.com en daarna via telefoon 089 20 32 86.

Waarom deze prijzen?

Veel mensen vinden 150 euro's plus nog eens de reiskosten een hoog bedrag. Wat wij bieden is een traject van vooronderzoek, huisbezoek en vaak nog een belangrijke persoonlijke nazorg en begeleiding. Als we per uur zouden mogen rekenen dan komen we aan een veel hoger bedrag, daarom dit vaste bedrag.

Veel mensen die een huiszuivering nodig hebben zitten vaak ook in financiële moeilijkheden door een opeenstapeling van veel tegenslag vaak veroorzaakt door langdurige negatieve beïnvloeding. Dit komen wij keer op keer tegen en is zo typisch. Veel mensen moeten dan ook eerst sparen voor een Angel Home Rescue interventie.

Daar zit ook een andere kant aan. Als je gemotiveerd bent om eindelijk een professionele oplossing te krijgen dan moet je hulp krijgen van mensen die ook tijd in jou kunnen investeren en die de juiste methoden kunnen inzetten. Niet alleen tijd is een investering, ook het energetisch opruimwerk vergt veel van ons en mag niet onderschat worden.

Wij hebben zelf ook vele jaren geïnvesteerd in opleidingen en in persoonlijke ontwikkeling en energetische bescherming en doen dit nog steeds en dit bepaald ook de kwaliteit die we aanbieden. Mocht je na dit alles nog vragen hebben, uiteraard vragen stellen kost geen geld, we geven je graag de nodig uitleg. Stel ons gerust een vraag of contacteer: 089 20 32 86  -   info@kamperfoelie.com