RVS Tachyon bollen


RVS metalen Tachyon bollen zijn gevuld met ons tachyon mengsel (gemalen bergkristal, ijzermeel, katalysator,…). Deze RVS Tachyon bollen stralen een positieve energie in alle richtingen. Door de combinatie van isolator (mengsel) en het RVS omhulsel ontstaat ook een Orgon effect. De kracht van deze bollen is tientallen malen sterker dan van (dure) bollen van gelijke grootte in edelsteen.

Ideaal als zogenaamde meridiaanbollen om 2 bollen in iedere de hand te manipuleren. Het gemalen bergkristal genereert piëzo-elektrisch eigenschappen, kleine spanningen als men de bollen in de handen beweegt die dan op en vanaf de de geleidende RVS omhulsel worden afgegeven en aan het lichaam en tot in alle cellen opgenomen. Zeer goed voor de spieren en rustgevend.

Onze formaten zijn: 4, 6, 8, 10, 12, 15, .. . Een metalen ring wordt bijgeleverd om de bol op te zetten. Op aanvraag zijn grotere formaten te verkrijgen: 18, 20, 25, 30, 40cm 50 cm in mat en nog grotere 50, 60, 70cm die wel gepolijst zijn, dus glanzend!

Top

RVS Tachyon bol
RVS metalen Tachyon bollen zijn gevuld met ons tachyon mengsel (gemalen bergkristal, ijzermeel, ka..
Op voorraad
22,00€ Excl. BTW: 18,18€