Digitale Therapie

'Digitale Therapie' ook bekend als bioresonantie en vergelijkbaar met 'muziektherapie' en op onze site dus gekend als 'Digitale therapie'. Omdat het over meer dan alleen remedies gaat, spreken we hier liever inleidend over Digitale Therapie als algemene noemer.

Digitale Therapie is ontwikkeld in combinatie met bioresonantie- en tachyon-technologieën. Omdat tachyon de positief creërende ‘oerkracht’ is die materie doet ontstaan, gaat Tachyon zorgen voor een optimale interactie en overdracht van de digitale remedies naar zowel onze cellen, onze etherische lichamen, ons hoger bewustzijn, de verbinding met onze ziel en zo de werking van Digitale Therapie enorm verhogen.

Digitale Therapie is een holistische alternatieve therapie waarbij net zoals bij muziek de natuurlijke frequenties van alle mogelijke stoffen (o.a. remedies, kruiden, edelstenen, supplementen, enz.) gedigitaliseerd worden naar MP3 media formaat. Deze kunnen via elektromagnetische weg opnieuw op het lichaam-energiesysteem overgebracht worden dmv resonantie, geluid, trilling of veilige scalaire golven via standaard audio weergave apparatuur PC, GSM, MP3-speler.

Elke stof heeft een specifiek informatieveld dat je zou kunnen vergelijken met een unieke vingerafdruk, handtekening of blauwdruk genaamd “signaturen”. De blauwdruk of signatuur van elke stof bevat de nodige informatie die het aan de cellen doorgeeft voor zijn behoud en ontwikkeling. Deze "signaturen" worden met een hoog-technische 'decodeer en captatie installatie' in CD kwaliteit opgenomen en omgezet naar MP3 formaat. Deze MP3 remedies kunnen perfect door ons energetisch lichaam en cellen 'begrepen' worden voor ondersteuning van herstel, bescherming, balans en ontwikkeling.

Bekijk hier al onze CD's met Digitale MP3 remedies.

Deze signaturen kan je terug draadloos uitzenden als subtiele signalen en kan je gaan gebruiken, met de holistische basisprincipes om terug het evenwicht en balans te herstellen. Door het lichaam-energiesysteem terug in 'resonatie' te brengen met het corrigerende of oorspronkelijke "veld" kan er o.a. (volgens de regulier wetenschappelijk 'niet bestaande werkelijkheid' van een energetisch en holistische mens-wezen) terug orde en harmonie geschept worden. Deze methode werkt dus ook preventief om je optimaal in balans te houden. Digitale Therapie is een holistische therapie lees daarom onze disclaimer hier.

Zelf Digitale Therapie toepassen

Wij bieden verschillende betaalbare overdracht toestellen aan voor de leek of gevorderde, al of niet met ingebouwde versterker, om deze Digitale Therapie MP3 remedies te laten resoneren met het lichaam-energiesysteem. Wil je nu al weten hoe het (digitale) therapie van de toekomst er zal uitzien?

Bekijk dan hier onze 'Digitale Therapie' overdracht toestellen.

" Sound is the cure of the Future" ~ Edgard Cayce

Je kan zelf ook digitale natuurmiddelen maken door de Digitale MP3 middelen te impregneren (programmeren, energetiseren) in een perfecte drager zoals: water, dranken, mineralen, of andere mineraalrijke voedingssupplementen.

De Digitale Therapie MP3 remedies zijn trouwens ook in zekere mate werkzaam door er gewoon naar te luisteren via de PC, ipod, GSM of ander weergavetoestel.

Bekijk hier al onze CD's met Digitale MP3 remedies.

Bedenk dat door het 'verborgen Codex Alimentarius agenda' reeds vele beperkende regelgevingen van alle natuurlijke middelen, kruiden en supplementen al vergaand gelimiteerd zijn geworden en of extreem duur zijn door de goedkeuringsprocedures. Een digitale remedie is in feite dan geen vaste stof van een natuurproduct of een medicijn maar eenvoudig 'muziek' en hoef je dusdanig slechts eenmalig te kopen en kun je oneindig hergebruiken.

Kamperfoelie mag 'Digitale Therapie' CD's afkomstig van de fabrikant onder eigen label verpakken en verhandelen. Gebruik je zelf alternatieve middelen waarvan je tevreden bent maar ze niet meer kan vinden, dan kun je ze door onze fabrikant laten digitaliseren.

Bekijk hier ons keuze aanbod 'Digitale Therapie CD's met Digitale MP3 remedies'.

Meer relevant studiemateriaal over Digitale Therapie

Geluid, Licht en Geometrie door Dr John Consemulder.pdf.

‘De ‘Blauwdruk’ van onze cellen, bewustzijn en liefde’ door Dr John Consemulder.pdf.

Codex Alimentarius. Door Dr John Consemulder.pdf.

Digitale therapie. Door Dr John Consemulder.pdf.

Het wetenschappelijke bewijs van werking Homeopathie

Digitale Therapie is absoluut niet hetzelfde is als Homeopathie of gewone medicijnen maar een vorm van muziektherapie. Daarom zal het ook nooit geclaimd worden als een geneesmethode. We willen de media sensatie berichten over digitale therapie in vergelijking met homeopathie met klem ontkrachten. Daartegenover is het echter ook wel correct om de juiste informatie aan te bieden aan de kritische lezer over de erkenning van Homeopathie. De WHO (World Health Organisation) heeft homeopathie erkend als echte geneeswijze, lees hier het artikel (in het engels). Homeopathie mag in Belgie alleen uitgeoefend worden door erkende artsen die hiervoor opgeleid zijn.

Alternatief is niet altijd naïef of onwetenschappelijk

Lees hier het artikel: "Alternatief is niet altijd naïef of onwetenschappelijk". Em. Prof. dr. Johan Van de Kerckhove.  www.kernkracht.be

Disclaimer

Digitale bioresonantie apparaten zijn geen medische apparaten en dusdanig ook niet erkend. Noch zijn opties en aansluitingen zijn getest voor medisch gebruik. De gebruiker kan enkel voor persoonlijk experimenteel gebruik toepassen en op eigen risico. Wij raden aan voor gezondheidsklachten uw dokter te raadplegen. Gevaren en gevolgen door misbruik van deze apparaten zijn echter nooit voorgekomen en zijn dus relatief veilig.   Lees verder Disclaimer.

Video: The Secrets Of Vibration & Frequency

In deze video wordt aangetoond dat harmonische frequenties kunnen gebruikt worden voor genezing en evolutie. Helaas hebben de nazi's sinds de tweede wereldoorlog de muziekindustrie gemanipuleerd om alle muziek op een frequentie basis van 440 Hrtz te moduleren. Deze onnatuurlijke frequenties zijn bedoeld om disharmonie in je cellen te brengen en om de mensheid onder lage onnatuurlijke vibraties te houden zodat men niet in staat is om creatief te denken of eenheid in de samenleving te houden. De genezende tonen van 432 en 528 Hrtz brengt alleen al door er naar te luisteren een natuurlijke, harmonische, genezende en mirakel invloeden in je lichaam en geest.Beluister de onderstaande muziek gemoduleed op helende frequenties terwijl je aan het werk of aan het ontspannen bent.

Opmerkingen

Schrijf commentaar