United light energy

United Light Energy kristallen bollen hebben een unieke werking om de energie van je omgeving, je huis of leefplek weer in harmonie te brengen.

Een goed leven leiden waarbij je je verbonden voelt met je omgeving en met anderen waarvan je ook weer kracht, inspiratie en innerlijke rust van terug krijgt. Dat is wat we nodig hebben maar is niet vanzelfsprekend.

Onze kristallen bollen helpen je te leven in verbinding te brengen met een lichtenergie die een innerlijke groei en flow in je aanwakkert om je passies en levensdoelen te volgen. Dit is precies het extra steuntje naar innerlijk geluk die we in tijden van turbulente kosmische veranderingen wel kunnen gebruiken.

De alledaagse wereld waarin we nu leven wordt sterk beïnvloed door onzichtbare invloeden en energieën die zowel versterkend maar helaas ook sterk verzwakkend op ons inwerken. Veel gevoelige mensen ervaren kracht en vitaliteitsverlies door straling, negatieve invloeden en andere omgevingsfactoren en zijn intuïtief op zoek naar een goede bescherming.

De United Light Energy is een woonbiologie methode om straling te neutraliseren. De werking is gebaseerd op een interactieve of 'intelligente bron' en een 'connectie' naar een kristallen bol. Deze bol zet een positief krachtveld in je woning en zal alle invloeden positief omzetten. Niet alleen de woning wordt dan een lichtplek maar je krijgt ook een krachtige aurabescherming en het gevoel beter in contact te zijn met je spirit en het hogere bewustzijn.

Ons project bestaat sinds 2010 en zowel onze gebruikers, medewerkers en woonbiologen zijn ook met elkaar betrokken en streven ernaar om samen te werken om de ULE producten steeds verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Hier vind je dus meer oplossingen en getuigenissen van mensen die door de 'United Light Energy' kristallen bollen reeds zijn geholpen. Hoe dit allemaal in zijn werk gaat en hoe jij ook het voordeel van een geneutraliseerde woning kan benutten zullen we nog verder uitleggen..

Lees nu ook de update over 5G straling

Gratis je woning ontstoren voor 1 week op proef (Aanbevolen)

Tip!: Maak gebruik van onze “woning connectie” voor 1 week gratis op proef en ervaar en voel wat een optimale energie en sfeer in je woning voor je kan doen. Ontvang tijdens deze testweek ook een woning diagnose en begeleiding. Daarna kan je zelf beslissen of je een kristallen bol wilt aankopen.
Doe nu je aanvraag.

United Light Energy neutralisatie pakket

United Light Energy Kristallen bol is te koop in een compleet neutralisatie pakket. Bekijk hier op onze webshop. Of je kan ook alle andere ULE producten hier bekijken. Lees ook de gebruikerservaringen.

Aan huis bezoek met het Angel Home Rescue team

Of kies om voor een georganiseerde aanpak met een huisbezoek om alle factoren in je woning te laten onderzoeken door ons Angel Home Resceu Team.

Artikel verschenen in tijdschrift De Spirituele Wereld

..over United Light Energy. pdf. Klik hier om het artikel te openen.

Wees verstandig met gebruik!

Onze United Light Energy kristallen bollen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een behandeling of adviezen door uw arts. ULE bollen hebben een krachtig ondersteunende en beschermende invloed en werken synergetisch nog krachtiger wanneer je optimaal meewerkt aan een gezondere levenswijze, innerlijke groei, gezonde voeding, positief denken, ...enz. Je krijgt als het ware wegwijzer impulsen, maar je moet er wel zelf nog voor kiezen en er naar handelen.

De ULE bollen hebben op geen enkele manier een negatief effect op de gezondheid en hebben geen tegenwerkend effect op andere energetische therapieën of producten.

Gerelateerde producten

Gerelateerde berichten