Yapono

"Omdat iedereen recht heeft op een goed leven"

Yapono is een project die mensen helpt ontwikkelen in hun spirituele groei en te ondersteunen op hun levenspad. Het helpt om de balast in je leven te verlichten en het leven een avontuurlijke vlucht te laten worden. Omdat iedereen recht heeft op een gelukkiger leven. Yapono is een onderdeel van het aanbod van Natuur en Spirit winkel Kamperfoelie en wordt geleid door Erik Pauwels.

Yapono zijn spirituele oplossingen via het aanbod van afstandsbehandelingen en producten waarvan de werking is gebaseerd op kosmische bron informatie.  Deze kosmische bron informatie kunnen we als kanaal doorgeven rechtstreeks en op afstand aan de gebruiker of ontvanger, ofwel via een product met dezelfde kosmische bron informatie.

Het doel van Yapono is om iemand meer ondersteuning en innerlijke ontwikkeling, succes, balans, en geluk te brengen op elk levensgebied. De kosmische informatie van Yapono kan de gebruiker of zijn omgeving in een hogere trilling brengen van harmonie, liefde en herstel.

Yapono is goddelijke liefdesenergie en werkt met principes zoals goddelijke verbindingen, transmutatie technieken en goddelijk licht om mensen te bevrijden van hun lijden en innerlijke blokkades. 

Goddelijk licht kan op innerlijke blokkades gericht worden die de oorzaak zijn en waarom deze verhinderen dat het leven zich voorspoedig kan ontwikkelen.

Yapono is voor mensen die erkennen dat hun achtergebleven succes en tegenspoed een diepere oorzaak hebben. In ons onverwerkte verleden ligt de oorzaak van onbewuste herinneringen, blokkades en patronen die ons leven beïnvloeden en ons gedrag aansturen.

Daardoor verhinderen we onszelf om succes te hebben, niet in ontwikkeling te gaan of steeds dezelfde negatieve situaties blijven aan te trekken.

Yapono is een kosmische bron van liefde en licht en transmuteert het onverwerkt verleden en zal het verlies van levensenergie en levenslust herstellen. Yapono helpt om je potentieel naar boven te brengen, om meer uit het leven te halen en om zielbestemming te vinden op je levenspad