Kristallen Schedels

Het activeren van het kristallen schedelnetwerk

Het activeren van het kristallen schedelnetwerk

Omdat de oude kristallen schedels reeds het voorbereidende werk hebben gedaan en een netwerk hebben gecreëerd kunnen wij als schedelverzorger meewerken dit netwerk te gaan versterken. Wanneer we eenmaal schedelverzorger zijn verzorgen we in feite ook het schedelnetwerk. Met onze intentiekracht kunnen we positieve affirmaties mee het netwerk insturen of we kunnen positieve krachten informatie en kennis ontvangen van dit netwerk. Het is aan ons om dit netwerk verder actief te openen en krachtiger te maken, precies waarvoor het oorspronkelijk bedoelt is. Uiteraard kun je dit netwerk vergelijken met het wereldwijde internet, maar dan een spiritueel internet bij wijze van spreken. Maar wat is dit netwerk en hoe werkt het precies? Daar gaan we even verder op in.

Lees verder

De Goddelijke opdracht van de Kristallen Schedels

De Goddelijke opdracht van de Kristallen Schedels

Als we spreken over de nieuwe kristallen schedels dan is er inderdaad ook iets te vertellen over de oude kristallen schedels. Ik zal er hier even kort op ingaan en er verder op de site misschien meer over vertellen.

Lees verder

Transformatie Aarde & Mensheid

Transformatie Aarde & Mensheid

De aarde en de mens is sinds enkele jaren bezig met een enorme transformatie wat gepaard gaat met enorme veranderingen wat je kan merken zowel in de natuur als ook in ons eigen leven. De maya's voorspelden ons dit al heel lang geleden dat deze veranderingen samengaan gaan met grote sprongen in ons bewustzijn.

Lees verder

Kristallen schedels

Kristallen schedels

De kristallen schedels zijn momenteel bekend als één van de grootste mysteries in de wereld. Het zijn wondere spirituele tools waarmee je opnieuw de magie in je leven kan brengen als je je er mee leert te verbinden. De kristallen schedels wakkeren de lichtwerker in jou aan om met hen samen te werken aan een wereld die nood heeft aan Liefde, Heling en Vrede.

Lees verder

Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4