Natuur & Spirit Winkel Kamperfoelie

Erik Pauwels ~ Sinds 9 Juni 1990

Natuur en Spirit winkel Kamperfoelie heeft zich doorheen de jaren toegelegd op de verkoop van exclusieve natuur en spirit producten met een kwalitatief karakter. We hebben een breed aanbod die je kan ontdekken op onze WEBSHOP bovenaan op de paarse balk waar je kan navigeren naar onze product categorieën.

Sinds 03 12 2020 is onze webshop gemoderniseerd en beschikt de klant over een zeer gebruiksvriendelijk account display als je wil aanmelden of inloggen. Je kan ook onze allerlaatste promoties (sales) hier bekijken. Of vind onze nieuwste producten en teksten op onze HOME pagina. Meer belangrijke info over de webshop, bestellen via e-mail of bestellen en afhalen of als je onze winkel wil bezoeken lees dan onderaan deze pagina.

Enkele categorieën van ons aanbod zijn:

U vindt bij ons producten als gezondheidsproducten, kruidenpreparaten, natuurcosmetica, superfoods,  natuurvoeding, woonbiologie , natuurhoning, Bachbloesem remedies of Bachbloesem Mix Remedies, woonbiologieproducten, digitale therapie, Colloïdaal Zilver, watervitalisators, kristallen schedels, edelstenen, natuurparfums met etherische oliën, Schumann resonators,.. enz.

Ook ter plaatse in onze winkel staan we voor u klaar voor goed advies vanuit jarenlange ervaring en scholing. Veel mensen ervaren dat je in onze winkel rustig en vrij kan rondkijken en wat uitleg kan vragen zonder dat we jou iets opdringen. Wij bieden ook gratis Natuur en Spirit adviezen, lees meer wat dit precies inhoud hier.

Wanneer kan je bij ons terecht?

Wij zijn open van dinsdag tot zaterdag. Geopend van 9.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 18.00 uur s'avonds. Op woensdag en zaterdag blijven wij ook tijdens de middag open. Zaterdag is de winkel doorlopend Van 9.00 uur tot 16.00 uur geopend. Zondag en maandag gesloten.

Update Chinese Plaag: Onze winkel kan in tijden van lock-down gesloten zijn, wil je zeker zijn dat we open zijn als je naar de winkel wil komen, twijfel niet om ons eerst te bellen naar tel: 0032(0)89 20 32 86 . Be Safe, Be well, Be happy.

In de winkel hebben wij ook een betalingsterminal voor betalingen met kaarten.

Als je vragen hebt over onze winkel, producten of service, kan je ons ook contacteren via deze contactpagina.


Volg ons op Facebook hier.

Natuur & Spirit winkel Kamperfoelie
Rijksweg 62
3650 Dilsen Stokkem Lanklaar
0032 (0)89 20 32 86
0032(0)474 450 115
e-mail: info@kamperfoelie.com
Facebook: https://www.facebook.com/natuurenspiritwinkel/?ref=hl


Google wegenkaart naar Kamperfoelie

Vind de weg naar natuurwinkel Kamperfoelie als je met de wagen komt.  Klik hier naar Google wegenkaart.


Wil je graag onze nieuwsbrief ontvangen?

Webshop

Sinds 03 12 2020 is onze webshop gemoderniseerd en beschikt de klant over een zeer gebruiksvriendelijk account display als je wil aanmelden of inloggen.   Afrekenen kan met veilige betalingsgarantie (Mollie). Zodoende kunnen we meteen de bestelling inpakken en dezelfde dag nog verzenden.  Mocht u een probleem ervaren bij het inloggen of gebruik van de webshop, aarzel niet om ons te contacteren. 089 20 32 86   info@kamperfoelie.com  Uiteraard begrijpen we dat er mensen zijn die liever graag willen bestellen op de gewone manier zoals bellen of via e-mail en betalen via overschrijving. Als dit het geval is voor u, lees dan hier onder verder..

Verzenden van een bestelling

Wij zijn een bestaande winkel en onze naam en adres zijn gekend. Als u producten wenst te bestellen dan vragen wij eenvoudig een voorafbetaling op onze rekening te doen. Na registratie van uw betaling doen wij al het nodige om de goederen vlot naar u toe te zenden. De verzendingskosten worden daarbij verrekend en zijn volgens de normale posttarieven. Dit is afhankelijk per gewicht. Contacteer ons gerust indien u vragen heeft over de producten en over de prijzen:

Mail:  

info@kamperfoelie.com

Telefoon:  

00 32 (0)89 20 32 86

Bestellen en zelf afhalen in onze winkel

U bent op zoek naar een bepaald product en wil weten of wij deze op stock hebben of wij deze zelf eerst moeten bestellen. Dan is het gemakkelijk om ons ook eerst te contacteren via mail of telefoon.
Dit is belangrijk als u van ver moet komen en u het risico niet wil nemen dat wij iets niet in stock hebben. U bent altijd welkom om zelf vrijblijvend onze winkel een bezoekje te komen brengen. We kunnen u dan soms gemakkelijker een advies geven.

Openingsuren van Natuur & Spirit winkel Kamperfoelie

Wij zijn open van dinsdag tot zaterdag. Geopend van 9.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 18.00 uur s'avonds. Op dinsdag, donderdag en zaterdag blijven wij ook tijdens de middag open. Zaterdag is de winkel doorlopend Van 9.00 uur tot 16.00 uur geopend. Zondag en maandag gesloten.

Meer informatie over onze Winkel en de Routebeschrijving naar onze winkel.

Erik Pauwels
Natuur & Spirit winkel Kamperfoelie
Rijksweg 62
3650 Dilsen Stokkem Lanklaar
089 20 32 86