Aroma Verdampers


Met een aroma verdamper verbeterd men de luchtkwaliteit en bekomt men therapeutische effecten zoals een ontspannen sfeer en een zuivere atmosfeer.  Bij deze vorm van aromatherapie worden etherische oliën in een aroma verdamper aan het waterreservoir toegevoegd. Het water in de vernevelaar wordt gemengd met de etherische oliën en in minuscule microdeeltjes in de lucht verneveld. Daardoor ontstaat een mist die de lucht bevochtigd en verspreiden de geuren op een uitgebalanceerde wijze. 

Nare geuren worden gezuiverd en men bekomt een gezonde omgeving. Belangrijk is dat door de ultrasone werking zonder verhitting de therapeutische bestanddelen in de oliën niet vernietigd worden.

Vele mogelijke deeltjes (stof, pollen, fijnstof, sigarettenrook, roet, enz.) in de lucht worden gezuiverd. Tevens worden bacteriën, virussen en huismijt bestreden. Meestal heeft dit een gunstig invloed op de gezondheid met name bij luchtwegen problemen, verkoudheden tijdens de winterperiode, allergieën en overgevoeligheden.

Kamperfoelie verkoopt ook al jaren met kennis en ervaring vele soorten etherische oliën van de zuiverste kwaliteit, meestal biologisch van het merk Sjankara.  We hebben ook goedkopere etherische olien van Jacob Hooy voor grootverbruikers. Hier onder onze toestellen die wij in onze winkel het beste verkopen, allemaal met garantie en beproefde lange levensduur.

Top

Physalis Ultrasone aroma verstuiver DROP B
Geschikt voor kleine en grotere ruimten tot 30 vierkante meter Ontdek de kracht van koude micro..
Op voorraad
34,99€ Excl. BTW: 28,92€