Yapono

Yapono is een spiritueel project van Kamperfoelie die mensen helpt ontwikkelen in hun spirituele groei en te ondersteunen op hun levenspad. Het helpt om de balast in je leven te verlichten en het leven een avontuurlijke vlucht te laten worden. Omdat iedereen recht heeft op een gelukkiger leven.

Yapono zijn spirituele oplossingen met een aanbod van afstandshealing via connecties en producten waarvan de werking is gebaseerd op kosmische bron informatie. Deze kosmische bron informatie kunnen we als kanaal doorgeven rechtstreeks en op afstand aan de ontvanger via het Isabella Engel Traject, via een Connectie, via een Spirituele Coaching Sessie,  of via Vitaliet producten voor de gebruiker met dezelfde kosmische bron informatie.

Het doel van Yapono is om iemand meer ondersteuning en innerlijke ontwikkeling, succes, balans, en geluk te brengen op elk levensgebied. De kosmische informatie van Yapono kan de gebruiker of zijn omgeving in een hogere trilling brengen van harmonie, liefde en energetisch herstel. Lees verder de introductie over Yapono hier.

Energetische Huisreiniging Engel Isabella

Energetische Huisreiniging Engel Isabella

Hier bij Kamperfoelie werken wij samen met Engel Isabella van het Yapono project die meehelpt kijken voor een unieke huisreiniging op maat voor de client. Er wordt heel grondig onderzoek gedaan naar alle factoren die een rol spelen en Engel Isabella geeft leiding naar de juiste oplossingen, tools en clearing.

Lees verder

De Zelfherstel Connectie

De Zelfherstel Connectie

De Zelfherstel Connectie geeft een boost aan ons natuurlijke vermogen tot zelfherstel. Het versterkt het immuunsysteem en het zuivert de negatieve cellenherinnering.

Lees verder

Gezond Ego Connectie

Gezond Ego Connectie

Een gezond ego hebben wil zeggen dat je in staat bent om naar je eigen innerlijke schaduw of gebreken te kijken zonder deze te projecteren buiten jezelf op de wereld of op de ander. Een gezond ego heeft een ontwikkeld zelf bewustzijn om te kijken naar de diepere gevoelens die ons zelf aansturen of belemmeren om op een integere en oprechte manier om te gaan met jezelf, de wereld en anderen.

Lees verder

Beïnvloeding Bescherming Schild Connectie

Beïnvloeding Bescherming Schild Connectie

Beïnvloeding Bescherming Schild Connectie. Beïnvloeding is een vorm van negatieve dynamiek tussen mensen, een vorm van manipulatie die bewust of onbewust veroorzaakt werd door anderen, je eigen verleden, je vorige leven, je familie, jouw cultuur, door je oversten, je opleiding, je eigen negatieve programmeringen, enz..

Lees verder

Zwarte Magie Schild Connectie

Zwarte Magie Schild Connectie

De zwarte magie schild connectie beschermd je voor alle vormen van zwarte magie, voodoo, vloeken, astrale invloeden zowel bewust als onbewust naar jou gestuurd. Het lost ook jouw innerlijke handvaten op met zwarte magie op een wijze in non-lineair tijd en ruimte, dat wil zeggen zowel van dit leven, vorige levens en toekomstige levens.

Lees verder

Kristallijne 5D Connectie

Kristallijne 5D Connectie

De Kristallijne 5D Connectie helpt jou te verbinden met de lichtfrequenties van het watermantijdperk of de vijfde dimensie. Door de overgang van de aarde en mensheid naar het watermantijdperk helpt deze connectie jou dieper te verbinden met het nieuwe kristallijne veld van de vijfde dimensie.

Lees verder

Workshop Transmuteren 1 op 1

Workshop Transmuteren 1 op 1

Transmuteren is een krachtige healing methode met de energie van het watermantijdperk. In het watermantijdperk is de bedoeling dat iedereen de hogere trilling van het watermantijdperk leert gebruiken en zijn eigen Transmutatie vermogens leert te ontwikkelen.

Lees verder

Spirituele Coaching Sessie

Spirituele Coaching Sessie

Een spirituele coaching sessie bij Kamperfoelie is gericht op energetische clearing en persoonlijke ondersteuning of ontwikkeling. De benadering is zeer praktisch, intuïtief maar ook discreet en luisterend. Een persoonlijke afstand clearing van je aura tijdens de sessie brengt weer rust, ontspanning of helderheid. Een sessie werkt altijd probleemoplossend gericht op de vragen of problemen waarbij je op dat moment mee worstelt

Lees verder

De Isabella Lichtpoort Connectie

De Isabella Lichtpoort Connectie

De Isabella lichtpoort connectie is een instroom lichtpoort voor dolende zielen en entiteiten die begeleid worden naar de hogere sferen of naar hun nieuwe plaats van bestemming. Entiteiten zijn dolende zielen of restenergie die niet volledig zijn 'overgegaan' en die jouw ontwikkeling en vitaliteit enorm kunnen tegenwerken.

Lees verder

Isabella Engel Traject

Isabella Engel Traject

Het Isabella engel consult en traject heeft al voor verschillende mensen verrassende oplossingen en resultaten gebracht op bijna magische wijze. Het Isabella Engel Consult is een behandeling door Engel Isabella die ook nog tijdens een traject van 21 dagen lang naast je zijde blijft meewerken voor je groei, bescherming en begeleiding.

Lees verder

Aura Clearing en Bescherming

Aura Clearing en Bescherming

Je aura is je persoonlijke blauwdruk die het lichaam alle bouwplannen en eigenschappen geeft die je nodig hebt. De aura-blauwdruk bevat ook specifiek eigenschappen voor je geest, je denken, je willen, je intuïtie. Het bevat zelfs al je opgeslagen persoonlijke ervaringen, karaktereigenschappen, talenten, ..enz. De aura blauwdruk heeft een verbinding met je eigen spirit, je ziel of je kosmische oorsprong en bevat zelfs de opgeslagen informatie uit vorige levens.

Lees verder

Kristallen Boeddha bol 10 cm "Geschenk van het 7de Levensstadium"

Kristallen Boeddha bol 10 cm "Geschenk van het 7de Levensstadium"

Deze kristallen bol met imprint van de Boeddha is een drager voor de kracht van het zevende levensstadium en helpt de gebruiker in zijn eigen goddelijke zelfrealisatie of verlichting.

Lees verder

Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 15