Bergkristalpunt met Mobius Spoel

  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 34,90€
  • Excl. BTW: 28,84€

Korte beschrijving:

Een natuurlijke bergkristal punt met een koperen Möbius spoel omwikkeld. Een Möbius spoel wekt door zijn specifieke wikkeling de zogenoemde scalaire velden op die het kristal krachtig laat uitstralen naar de gebruiker of omgeving. Vanuit het nulpuntveld vibreren de scalaire velden heen en weer tusse..

Een natuurlijke bergkristal punt met een koperen Möbius spoel omwikkeld. Een Möbius spoel wekt door zijn specifieke wikkeling de zogenoemde scalaire velden op die het kristal krachtig laat uitstralen naar de gebruiker of omgeving. Vanuit het nulpuntveld vibreren de scalaire velden heen en weer tussen het etherische en het magnetische veld. Deze velden worden dan opgeladen in het kristal als ook uitgestraald naar de omgeving en heeft een krachtig effect bij de gebruiker bij het opladen van je kristal met intenties of spirituele kracht.

De Mobius spoel is rond de bergkristal gewikkeld en ook vastgekleefd met hars zodat deze bijna onmogelijk kan loskomen van het kristal en dus lang gebruikt kan worden.

Het is ook mogelijk om de Möbius spoel met een audio koppeling versie te kopen, hiermee kun je Digitale Bioresonantie - frequenties opladen in je kristal. De opgeladen of je geprogrammeerde bergkristal kan je vastnemen en zo de bioresonatie frequenties opnemen in je aura-energieveld. Je opgeladen kristal kan zo een krachtige database of werkinstrument worden voor bijvoorbeeld healing, meditatie en spirituele intenties enz. Ook zonder de audio kabel versie kan een Möbius kristal opgeladen worden met jouw eigen spirituele vermogen en intenties.

De Möbius spoel versterkt de bergkristalpunt en genereert veel kracht en energie die vrijkomt uit het nulpunt energieveld, het hoger etherische level en dus via de scalaire velden overbrengt naar de gebruiker en omgeving. 


Enkele toepassingen

- acupunctuur, de bergkristalpunt richten op meridiaan punten
- focussen van intenties voor jezelf en anderen door de spits in de hand te nemen en de intenties luidop uit te spreken
- scalaire versterking van de frequentie en digitale homeopathie signalen
- energie concentratie voor therapeuten, massagisten en helers op bepaalde lichaamsdelen van de patiënt
- samen met onze Schumann generatoren om therapeuten te beschermen voor absorptie van negatieve invloeden van patiënten
- extra vitalisering van objecten, planten en dieren
- schrijf je intenties voor jezelf of anderen op een papier en omwikkel het rond de spits
- de spits in zout leggen, zout kan krachtig Mobius energie en of frequenties opnemen, het zout gebruiken in tal van mogelijkheden;
- opgeladen zout in je voedsel, in je poetswater, om edelstenen te reinigen, om in de hoeken van je woning te plaatsen en intenties te plaatsen, ..enz


Bergkristal met Mobius en aansturing Bioresonantie frequenties

Deze versie heeft een audiokabel aangesloten aan de Möbius wikkeling en heeft de mogelijkheid om Bioresonantie frequenties aan te sturen.  De opgeladen of je geprogrammeerde bergkristal kan je gebruiken voor het vitaliseren, harmoniseren en totale welzijn. Voor ondersteunen van het bio-energetisch veld, aura, chakra's zijn er vele frequenties en mogelijkheden waarvan je jezelf kan bedienen. De audiokabel kan je aansluiten op een apparaat (computer, je laptop of je smartphone) waarmee je de Bioresonatie frequenties kan aansturen.


Maak van je eigen PC of smartphone een frequentie medicijnkast

Eenvoudig gebruik kan bijvoorbeeld via je computer, je laptop of je smartphone door vrij beschikbare App's voor gezondheid frequenties te importeren en te downloaden. Download via Google Play de Z-App (Rife App) of Apple Store). Open de Rife List 5000 om uit alle gekende aandoening-gebaseerde (Rife lijst) audio bestanden te selecteren. Plug in de audio kabel in je pc of smartphone en klik op de frequentie naar keuze en speel deze af terwijl je de Bergkristalpunt hanteert. Onderaan deze pagina lees je meer mogelijkheden onder 'Gratis programma's en/of je eigen frequentie sets creëren in MP3:'. 


Gratis programma's en/of je eigen frequentie sets creëren in MP3:

- met een Android telefoon of tablet kun je de app Z-App installeren: hiermee kun je 1300 ziekte-gebaseerde sequenties starten, je eigen frequenties programmeren en je eigen lijsten en playlists maken; via bluestacks kun je Z-App ook installeren en gebruiken op een Windows systeem, trouwens bijna alle Android apps.


- iPhone/ipad gebruikers kunnen de betalende Z-app clone Rife Machine PEMF Frequency of deze Audio Function Generator gebruiken en een playlist maken van de verschillende frequenties.
- open de Rife List 5000.pdf en noteer of kopieer de frequenties
- kijk hier om eenvoudig frequentie combinatie bestanden te maken Audacity of met Z-app.
- ook interessant is de Function Generator waarmee je zelfs kunt AM en FM moduleren en wobbelen.
- alternatief op PC via 'Create a Frequency Set.pdf' en ga naar de website; vul de frequenties in, gescheiden met een komma en eventueel met langere tijden en klik 'Create Set'; voor waardes groter dan 2400, klik eerst 'Fix Frequencies'; unzip en kopieer op je MP3 speler, smartphone, GSM, tablet, laptop of PC
- voor een Windows PC kun je FreX16 downloaden met 2000 voorgeprogrammerde frequenties en vele settings: google naar 'http://www.spectrotek.com/frex/' (als de link niet werkt, kopiëren , en opnieuw surfen via je browser). 

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha