Biotona Raw Cacao Poeder 200 gram

Top

Biotona Raw Cacao Poeder 200 gram
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 8,49€
  • Excl. BTW: 8,01€

Korte beschrijving:

100% Rauw Cacao Poeder Biotona Bio Cacaopoeder is afkomstig van de bonen van Theobroma cacao, een boom die groeit op de vruchtbare grond in de Zuid-Amerikaanse wouden. Oorspronkelijk werd cacao gebruikt door de Azteken en Maya’s bij spirituele rituelen, maar door de Spanjaarden in Europa geïntr..

100% Rauw Cacao Poeder

Biotona Bio Cacaopoeder is afkomstig van de bonen van Theobroma cacao, een boom die groeit op de vruchtbare grond in de Zuid-Amerikaanse wouden. Oorspronkelijk werd cacao gebruikt door de Azteken en Maya’s bij spirituele rituelen, maar door de Spanjaarden in Europa geïntroduceerd. Voor Biotona raw Cacaopoeder worden 100% biologische Arriba cacaobonen uit Ecuador gebruikt, afkomstig van bomen op een mineraalrijke vulkanische grond.

Het poeder wordt via een ambachtelijk proces door koude persing gewonnen uit gefermenteerde en zongedroogde bonen. Het resultaat is een 100% puur en raw cacaopoeder, onveranderd, ongezoet en met behoud van alle fytonutriënten van natuurlijke oorsprong! Een eerlijk product in alle betekenissen van het woord.  

Gebruik

Roer Biotona Bio Cacaopoeder in warme melk, aangezoet met stevia, agave- of rijstsiroop of ander zoetmiddel. Probeer het ook eens samen met andere superfoods in een heerlijke smoothie of als ingrediënt in allerhande gerechten of gebak • Koel, droog en in het donker bewaren.

Kostprijs Rauw Cacao poeder 200 gram

8.50 euro exclusief 4.00 euro verzendkosten. Bestelknop boven of onderaan deze webshop pagina.

Ingrediënten

Cacaopoeder* (Theobroma cacao) (100%) (*biologische teelt)

Video: Recept Super Food breakfast met Cacao en Hemp Proteïne

Chocolade Pudding gemaakt met zuivere Cacao poeder en

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha