Bloesem Remedie Mix Compassie Burn-out nr 24

Top

Bloesem Remedie Mix Compassie Burn-out nr 24
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 24,99€
  • Excl. BTW: 23,58€

Korte beschrijving:

Ik krijg veel mensen uit de spirituele of sociale zorg over de vloer en de laatste maanden ervaren zij een uitputting om mensen te helpen. Anderen helpen of in een engagement te blijven wordt teveel en voelt uitputtend en kost een hoge tol. Het is moeilijk geworden om medeleven te tonen naar anderen..

Ik krijg veel mensen uit de spirituele of sociale zorg over de vloer en de laatste maanden ervaren zij een uitputting om mensen te helpen. Anderen helpen of in een engagement te blijven wordt teveel en voelt uitputtend en kost een hoge tol. Het is moeilijk geworden om medeleven te tonen naar anderen.

Deze zorgzame mensen of zorgverleners ervaren een verhoging van stress voornamelijk wanneer men in contact komt met mensen die al getraumatiseerd zijn en veel specifieke spanningen hebben opgestapeld.

Voor iedereen die zorgzaam is voor zijn/haar omgeving kan in tijden van stress een compassie burn-out ervaren. Ook de voortdurende berichten over trauma en stress over rampen, terreur, oorlogstijd en tragedies in de buitenwereld en (sociale) media cultuur brengt een opeenstapeling van stress en trauma in het collectieve die men niet meer verwerkt krijgt en het veroorzaakt bij mensen die zorgzaam zijn een compassie burn-out.

De bijnieren staan continu in een vlucht en vecht modus waardoor bijnier uitputting en verhoging van het cortisol stress hormoon iemand mentaal en fysiek volledig opbranden. Het fenomeen van secundaire stress en schok reactie is de oorzaak van een compassie burn-out.

Het gaat veel gepaard met ongeduld, irritatie, onbegrip, energieverlies naar anderen wat in feite de omgekeerde reactie is van medeleven, begrip en compassie.

Er treed vaak een gevoel van ontwaarding van je hulp en zorgkwaliteiten, te twijfelt aan jezelf en je houding naar anderen. Een gevoel van afkering in zorg gericht zijn, niet meer de energie hebben om aandacht te geven aan anderen en eerder geïrriteerd te geraken in plaats van geduldig en begripvol te blijven. Overgave wordt een opgave en de interesse in je activiteit en anderen gaat verloren. Vaak verminderd de communicatie met anderen en reageert men apathisch in plaats van empathisch en is men ongeïnteresseerd als anderen om hulp vragen.

Onze combinatie remedie mix COMPASSIE BURN-OUT nr 24 helpt je om jezelf weer te centeren, weer eerst voor jezelf te zorgen, ontspanning te voelen en empathie en begrip te voelen zonder uitputting van jezelf.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha