Boek "Olie op het Vuur" - Hans Laurentius

Top

Boek "Olie op het Vuur" - Hans Laurentius
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 19,49€
  • Excl. BTW: 18,39€

Korte beschrijving:

..is HET BOEK voor iedereen die meer wil weten OVER SPIRITUEEL ONTWAKEN.Over wat er bij komt kijken, wat het echt is en wat zeker niet, hoe zelfonderzoek te stimuleren, over valkuilen, helse zegeningen, Bewustzijn, de juiste vragen stellen, de spirituele krijger, menselijke volwassenheid, Realisati..

Andere opties

..is HET BOEK voor iedereen die meer wil weten OVER SPIRITUEEL ONTWAKEN.Over wat er bij komt kijken, wat het echt is en wat zeker niet, hoe zelfonderzoek te stimuleren, over valkuilen, helse zegeningen, Bewustzijn, de juiste vragen stellen, de spirituele krijger, menselijke volwassenheid, Realisatie enzovoorts.

Hans Laurentius is advaita leraar en auteur sinds 1998, en deelt graag zijn ervaringen en inzichten met zoekers en vinders inzake spirituele Bevrijding. Pittig, helder, praktisch en volgens veel lezers en bezoekers humoristisch bovendien.Hij is o.a. auteur van "Rozengeur & Prikkeldraad", "EHBO", "De vreugde van verlichting" en "Terwijl de merel zingt".

Meer info op www.hanslaurentius.nl waar tal van artikelen, gratis pdf’s, audio- en video opnamen en info over sessies en bijeenkomsten te vinden zijn.

In het lezen van het boek voel je al die "verlichting" dus constant herlezen tot het kwartje (hopelijk) valt.

Recensies

"Dit boek is een meesterwerk.
Het boek daagt me uit om te ontdekken hou mijn mindpuzzel (angst) in elkaar zit.
Met "wat ben ik?" als beginvraag om vervolgens door te gaan tot het niet meer nodig is. Alleen de oplossing van de vraag en vraagsteller telt. Een stille getuigenis blijft over.
De deal van de eeuw. Mijn gevulde rugzak inleveren voor vrijheid.
Diepe dankbaarheid blijft als stille getuige achter na de laatste blz."

"Olie op het vuur gaat verder waar rozengeur en prikkeldraad op houd.
Geen uitgeschreven satsang teksten maar to the point aanwijzingen waar je wat aan hebt.
Het prettige van de boeken van Hans is dat je tijdens het lezen vaak het gevoel krijgt dat hij het speciaal voor jou geschreven heeft.
Kortom een must have voor de serieuze zoeker."

"Dag Hans, Wilde heel simpel laten weten dat je met je laatste boekje inderdaad olie op het vuur gooit. Het vuur laait op, je woorden leggen net dat accent op de plekken waar het nodig was en zo verder. Kun jij verder niets aan doen maar er ontstaat dan zomaar dankbaarheid." Dank je wel. P.

"Dit is een absoluut ongewoon boek voor mensen die niets anders kunnen dan achterhalen hoe het nou werkelijk zit. Het kan los worden gelezen maar is ook een prachtig vervolg op de andere boeken van Hans Laurentius en geschikt voor iedereen die de klepel al lang heeft horen luiden, ook weet waar die hangt maar behoefte heeft aan no-nonsense tegengas voor ons denkbeeldige maar weerbarstige ik. Een bijzonder waardevol boek tussen alle ‘zachtere, spirituele’ boeken die mensen met weliswaar mooie kluitjes in het riet sturen…"

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha