Boek "De knie van Luisteren" - Avatar Adi Da

Top

Boek "De knie van Luisteren" - Avatar Adi Da
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 16,90€
  • Excl. BTW: 15,94€

Korte beschrijving:

Dit boek is niet te vergelijken met enig ander. Het is het authentieke verhaal over hoe het Goddelijke Bewustzijn in menselijke vorm in deze wereld is verschenen. Avatara Adi Da werd op 3 november 1939 als Franklin Albert Jones in een doorsnee Amerikaans gezin in de buurt van New York geboren, in ..

Andere opties

Dit boek is niet te vergelijken met enig ander. Het is het authentieke verhaal over hoe het Goddelijke Bewustzijn in menselijke vorm in deze wereld is verschenen. Avatara Adi Da werd op 3 november 1939 als Franklin Albert Jones in een doorsnee Amerikaans gezin in de buurt van New York geboren, in een ongewone staat van Stralende Gelukzaligheid en Grenzeloos Bewustzijn.

Als tweejarig kind neemt Hij waar hoe andere mensen deze staat van Zijn niet ervaren. Daarom besluit Hij Zijn 'staat' op te geven om het mechanisme te kunnen doorgronden dat mensen van God, Vrijheid en Verlichting afhoudt. Zonder zich iets aan te trekken van conventionele dogma's, gewoontes of verboden, onderzoekt Hij alle aspecten van de werkelijkheid, zowel de wereldse als de meest mystieke.

Uiteindelijk komt Hij tot een Radicaal Inzicht in de Ware Aard van het bestaan en Herontwaakt Hij als het Hart, het Goddelijke Zelf dat in ieder en alles leeft.

Er is nu ook een film van Adi Da:   https://vimeo.com/718813232?fbclid=IwAR0Vtkp3nHP4bzKff9hJ56PFXJD_hpPPOhrbfXC7XWYRFrQbMNU2Fml7mxQ

Tik de code " LICHT "in voor toegang tot de film

Recensie(s)

Het is moeilijk dit boek adequaat te typeren; volgens de flaptekst is het 'niet te vergelijken met enig ander'. De tekst doet zich voor als een autobiografie van Franklin A. Jones, een Amerikaan die in 1939 werd geboren en een opmerkelijke carrière maakte als spiritueel leraar van met name oosterse wijsheid; maar 'Zoiets als iemands 'autobiografie' bestaat niet' staat op blz. 65.

Toch kan het boek in feite moeilijk anders dan als een (uiterst gedetailleerde) autobiografie worden gekarakteriseerd, verlucht met vele tientallen foto's van de auteur vanaf zijn prilste jeugd tot heden (van door Hem Bekrachtigde locaties en van vrienden en leraren staan ook enkele afbeeldingen), doorspekt met uitvoerige passages over hoe Hij in een Staat van Grenzeloze Helderheid en Stralende Gelukzaligheid het Goddelijke Bewustzijn in menselijke vorm is en wat hij leert (alle passages die direct op Hem en Zijn Goddelijke Missie betrekking hebben staan met hoofdletters in de tekst).

Dit boek is de volledige tekst van een in 1972 verschenen korte versie. Achterin staat informatie over de door Hem gestichte beweging, met adressen en telefoonnummers in Nederland (twee adressen) en enkele andere landen.

(Biblion recensie, Dr. H.S. Verbrugh.)

Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Verschijningsdatum: januari 1995
Afmetingen: 18,2 x 12,5 x 3,4 cm
Aantal pagina's: 618 pagina's

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha