Boek "De methode van de Siddhas" - Avatar Adi Da

Top

Boek "De methode van de Siddhas" - Avatar Adi Da
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 16,90€
  • Excl. BTW: 15,94€

Korte beschrijving:

Toespraken over de Spirituele Techniek van de Verlossers van de Mensheid Avatar Adi Da's samenvattende Toespraken tot Zijn toegewijden met betrekking tot de fundamentele principes van de devotionele relatie met Hem en het 'radicale' inzicht in het ego .  Klassieke toespraken uit de vroegere jar..

Andere opties

Toespraken over de Spirituele Techniek van de Verlossers van de Mensheid

Avatar Adi Da's samenvattende Toespraken tot Zijn toegewijden met betrekking tot de fundamentele principes van de devotionele relatie met Hem en het 'radicale' inzicht in het ego .  Klassieke toespraken uit de vroegere jaren van Avatar Adi Da Samraj's onderwijzende werk. Een aanvulling op Avatar Adi Da uitzonderlijke spirituele autobiografie: De Knie van Luisteren

"Ik verschijn midden in de dromen van het wakende leven van alledag zoals het zonlicht in de morgen. Ik ben eenvoudigweg dat zonlicht, die intensivering waarmee je altijd te maken krijgt. Als je je minder druk gaat maken om je persoonlijke zoektocht, om je ingekeerdheid, om je avontuur, ben je eenvoudigweg gevoeliger geworden voor je werkelijke toestand.

Je hebt gevoeld hoe het zonlicht op je dichte ogen viel. Als je ogen in het morgenlicht zijn opengegaan, zal alles zonneklaar voor je zijn en je zult weten dat je nooit hebt geslapen, dat je nooite hebt gedroomd, dat je nooit beperkt bent geweest tot ongeacht wat zich ooit heeft voorgedaan.

Je hebt nooit in enige toestand verkeerd die je hebt verondersteld. Er was altijd alleen maar de werkelijkheid Zelf, je waarachtige Aard die Gelukzaligheid is, Bewustzijn, de Onvoorwaardelijke Aard Die Liefdesgelukzaligheid is, Bewustzijn, de Onvoorwaardelijke intensiteit."  De Ruchira Boedhha, Avatar Adi Da Samraj

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha