Boek "De Zoete Wraak" - John Consemulder

Top

Boek "De Zoete Wraak" - John Consemulder
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 24,99€
  • Excl. BTW: 23,58€

Korte beschrijving:

Nederlands 400 pagina's Frontier Publishing september 2013 Wist u dat... Wist u dat Aspartaam een uiterst giftige stof is en zonder problemen op de markt kon verschijnen? Wist u dat Aspartaam geproduceerd wordt met behulp van genetisch gemanipuleerde micro-organismen? Wist u dat Asparta..

Nederlands
400 pagina's
Frontier Publishing
september 2013

Wist u dat...

Wist u dat Aspartaam een uiterst giftige stof is en zonder problemen op de markt kon verschijnen?
Wist u dat Aspartaam geproduceerd wordt met behulp van genetisch gemanipuleerde micro-organismen?
Wist u dat Aspartaam verboden zou moeten worden, maar dat de internationale regelgevingsautoriteiten al meer dan drie decennia lang een oogje dichtknijpen bij de goedkeuring?
Wist u dat de internationale "richtlijnen" en "adviezen" vanuit de zeer ondemocratische Europese Unie en de Codex Alimentarius er stap voor stap voor zorgen, dat volkomen veilige en zeer effectieve (en kostenbesparende) kruiden, homeopathische geneesmiddelen en natuurlijke geneeswijzen worden geweerd?
Wist u dat dit allemaal goed nieuws is, omdat dit boek u het ware gezicht van de farmaceutische industrie en de voedingsindustrie laat zien?
Wist u dat er ook eerlijke, gezonde, veilige en zeer effectieve voedingsproducten en geneesmiddelen (en zoetstoffen!) bestaan, waardoor onze ziektekosten drastisch omlaag zouden kunnen?
Wist u dat een belangrijke sleutel gelegen is in het "VIT" (Verantwoordelijk, Integer en Transparant) willen zijn en handelen waar het om gezondheid gaat?
Wist u dit niet? Lees dan verder, de informatie in dit boek kan uw leven redden, letterlijk...

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha