Boek "Fairytale Lacrima" - Marina Theunissen

Top

Boek "Fairytale Lacrima" - Marina Theunissen
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 16,90€
  • Excl. BTW: 15,94€

Korte beschrijving:

Verschenen op 20 september 2014- Wat wanneer je ineens ontdekt dat je niet diegene bent die je altijd al dacht te zijn? - Wat als je helemaal van streek gebracht wordt door de plotse verdwijning van je vader? - Wat wanneer je ineens ontdekt dat je thuishoort op een plaats die je totaal onbekend is..

Verschenen op 20 september 2014

- Wat wanneer je ineens ontdekt dat je niet diegene bent die je altijd al dacht te zijn?
- Wat als je helemaal van streek gebracht wordt door de plotse verdwijning van je vader?
- Wat wanneer je ineens ontdekt dat je thuishoort op een plaats die je totaal onbekend is?
- Wat gebeurt er wanneer die vreemde gloed in je ogen weer opduikt
- Wat gebeurt er wanneer je stiefvader helse connecties heeft?
- Een spannend Young Adults Fantasy – verhaal dat zijn vervolg vindt in;

"Fairytale Phoenix!" dat in 2015 verschijnt.

Jeugdauteur Marina Theunissen uit Kersbeek-Miskom heeft het jeugdboek 'Fairytale Lacrima' uitgebracht. Bijzonder is dat haar vijftienjarige kleindochter Kyara Biesmans de cover van het boek illustreerde.

Marina en Kyara werkten samen aan het boek

Nu rolt het zesde boek van de persen. Kyara tekende het hoofdpersonnage voor de cover van Fairytale Lacrima, het jongste en eerste boek voor oudere tieners van haar oma. "Een droom gaat in vervulling", zegt Marina. "Kyara tekent al van toen ze klein was. En nu heeft ze ook de hoofrolspeelster in het boek prachtig weergegeven. Ik krijg er kippenvel van", zegt de oma. "Ik heb van haar deze kans gekregen en grijp ze met beide handen", klinkt het bij Kyara. "Dertien keer heb ik het hoofdpersonnage getekend vooraleer ik er zelf tevreden mee was."

Ook bij het ontstaan van Fairytale Lacrima speelde Kyara een rol. "Ik was ziek en Kyara heeft me toen meerdere boeken gegeven", aldus Marina. "Het heeft me geïnspeerd het boek te schrijven. En telkens ik een hoofdstuk af had, mocht Kyara het als eerste lezen. Ze is m'n eerste kritische lezer. Kyara is een tiener, weet hoe haar leeftijdsgenoten denken en hoe ze hun gedachten verwoorden, dus haar tips kon ik goed gebruiken." (LXB)

"Kyara bracht me op het idee om de verhalen die ik haar voor het slapengaan vertelde, op papier te zetten", vertelt Marina. "Nadat ik vijf kinderboeken had uitgegeven, wekte Kyara ook mijn interesse voor 'Young Adults Fantasy'. Ze bracht regelmatig enkele van haar favoriete jeugdboeken mee. Ik maakte een afspraak met Kyara: als zij de cover zou tekenen, zou ik me aan een jeugdboek met 'Young Adults Fantasy' wagen." 'Fairytale Lacrima' vertelt het verhaal van de bijna vijftienjarige Meghan die een antwoord zoekt op de vele levensvragen die ongevraagd haar jonge leven binnendringen. Het boek is verkrijgbaar in iedere boekhandel. Meer informatie vind je op www.marinatheunissen.be. (KBB)Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha