Boek Health & Happiness - John Breukels

Top

Boek Health & Happiness - John Breukels
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 22,00€
  • Excl. BTW: 20,75€

Korte beschrijving:

Be You - Health & Happiness - de keuzes die we zelf maken Auteur: John Breukels ISBN: 978 90 822633 0 5 John Breukels kreeg in januari 2014 de diagnose 'Non Hodgkin lymfoom' (lymfeklierkanker) en wist binnen 2 maanden te genezen door 'NIET' tegen deze ziekte te vechten! Genezen kan namelijk..

Be You - Health & Happiness - de keuzes die we zelf maken

Auteur: John Breukels
ISBN: 978 90 822633 0 5

John Breukels kreeg in januari 2014 de diagnose 'Non Hodgkin lymfoom' (lymfeklierkanker) en wist binnen 2 maanden te genezen door 'NIET' tegen deze ziekte te vechten! Genezen kan namelijk sneller door bewustzijn, acceptatie en meer...
Het mooiste dat je voor een ander kunt doen is niet alleen je rijkdom, geluk en wijsheid delen, maar aan hen te openbaren hoe zij hun eigen rijkdom, geluk en wijsheid kunnen vergaren. ‘Health & Happiness’ gaat over de keuzes die wij zelf maken in onze situaties en levenslessen.

LIFE CHANGING!

Na jaren van zoeken naar de antwoorden op de grote vragen in het leven, vond ik de puzzelstukjes en het bracht mij in staat om ze toe te passen in mijn leven. Deze levensveranderende informatie wil ik ook graag met jou delen. Het zal je helpen om te zien hoe de wetten van het universum en de natuurwetten zijn, en hoe ze van toepassing zijn op jouw leven, de gehele maatschappij en de mensheid. Door het begrijpen en toepassen van deze set-up kan jij een bewuste schepper van je eigen leven zijn.

~Wil jij een gezond en gelukkig leven? ~
~Transformeren naar Liefde, Licht, Harmonie, Balans, Vreedzaamheid en Eenheid in jezelf en de wereld om je heen?
~Jezelf bevrijden van alle beperkingen?~
~Leren hoe jij ook jezelf kunt genezen en gezond blijft?~
~Hoe je de sleutels naar ‘Happiness’ in handen krijgt?~

Velen kennen mij zoals ik NU ben, maar je hebt geen enkel idee wie of wat ik vroeger was en wat ik ervoor moest doen om hier te komen. Ik herinner me nog wel hoe het was om te leven in een kleine beperkte wereld die ‘twijfel’ genoemd wordt. Ik weet nu dat wanneer IK mijn droom kan leven, dat iedereen dat kan… Ook jij!

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha