Boek "Het Fantoomzelf" - David Icke

Top

Boek "Het Fantoomzelf" - David Icke
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • 29,89€
  • Excl. BTW: 28,20€

Korte beschrijving:

Eindelijk een eerste Nederlandse vertaling van de boeken van onderzoeker/journalist David Icke. Dit boek is een must om te helpen ontwaken in de vreemde wereld waar we vandaag de dag in leven. Koop dit boek in drievoud, 1 voor jezelf, 1 voor een vriend/vriendin en 1 boek voor een politieker of een..

Eindelijk een eerste Nederlandse vertaling van de boeken van onderzoeker/journalist David Icke. Dit boek is een must om te helpen ontwaken in de vreemde wereld waar we vandaag de dag in leven. Koop dit boek in drievoud, 1 voor jezelf, 1 voor een vriend/vriendin en 1 boek voor een politieker of een journalist zodat de we boodschap kunnen delen die de wereld hard nodig heeft: "Pay it Forward" zodat deze beweging de wereld kan veranderen. ~ ERIK ~

Koop 3 boeken via deze link en je betaalt geen verzendkosten.

Steeds meer mensen vragen zich af wat er gaande is in de wereld, en waar het nu precies om gaat in het ‘leven’. Een groeiend aantal mensen heeft een ongemakkelijk gevoel over de richting die de maatschappij op gaat, zonder precies te weten waarom. Er is iets gaande, maar wat?

David Icke is al meer dan 25 jaar bezig met het ontrafelen van dat ‘wat’ – en tevens door wie, waarom en hoe. In Het fantoomzelf neemt hij de lezer mee naar de schaduwwereld van het ongeziene, om het grote verhaal openbaar te maken achter wat zich in het dagelijks leven van iedereen aan het ontvouwen is. Wie of wat legt de aard van dit ‘dagelijks leven’ aan ons op? Wie of wat is wereldwijd bezig de samenleving een donker pad op te sturen van 24 uur per dag toezicht, controle en onderdrukking? En waarom?

David Icke beantwoordt deze vragen op kristalheldere wijze en onthult hoe de werkelijkheid waarvan wij denken dat hij zo ‘echt’ is, in feite een virtuele simulatie is die onder controle staat van een verborgen macht. Een macht die de mensheid heeft weten te manipuleren om slaaf te worden van een gedownloade schijnperceptie van zichzelf, de wereld en de werkelijkheid.

De sleutel in dit verhaal is het fantoomzelf – het ‘jou’ waarvan je denkt dat jij het bent, maar dat je in wezen niet bent. Het is de persoon die je ziet als je in de spiegel kijkt, degene die je een naam, een levensverhaal en een veelvoud aan labels geeft. Het is een schijnzelf dat je realiteitsgevoel geknecht houdt in begrenzingen, in het kleine onmachtige ik dat ‘zijn plek kent’.

We leven in de wereld van het fantoomzelf en dat is de reden dat de maatschappij zo onmenselijk, dom en geestesziek kan zijn. Maar als we de poort naar het Oneindig Zelf gaan openzetten, kan het niet anders dan dat de waanzin tot een einde komt – en dat gaat ook gebeuren.

Klik op om een aantal pagina's van het boek te bekijken.

Over de auteur

David Icke is al meer dan een kwart eeuw bezig om te onthullen wie er werkelijk de macht over de samenleving heeft. Op zijn eigen unieke wijze is hij onophoudelijk aan het front bezig om de kennis omtrent onze realiteit en gebeurtenissen in de wereld te verdiepen. Vrijwel dagelijks gebeuren er dingen die door David Icke al in eerdere boeken zijn aangekondigd.

 

 

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha