Boek "Het Mysterie achter Zero Limits" - Joe Vitale

Top

Boek "Het Mysterie achter Zero Limits" - Joe Vitale
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • 19,90€
  • Excl. BTW: 18,77€

Korte beschrijving:

De zoektocht naar wonderen door ho'oponopono Joe VitaleNieuwe verhalen en methoden naar het vierde niveau van ontwaken door ho’oponopono.Het eerdere boek van Joe Vitale, Zero Limits, was het eerste boek waarin de traditionele Hawaïaanse methode ho’oponopono werd uitgelegd en hoe men door gebrui..

Andere opties

De zoektocht naar wonderen door ho'oponopono

Joe Vitale

Nieuwe verhalen en methoden naar het vierde niveau van ontwaken door ho’oponopono.

Het eerdere boek van Joe Vitale, Zero Limits, was het eerste boek waarin de traditionele Hawaïaanse methode ho’oponopono werd uitgelegd en hoe men door gebruik hiervan meer gezondheid, innerlijke vrede, welzijn, overvloed en geluk kan ervaren. Ho’oponopono helpt je om verantwoording te nemen voor jouw eigen leven en dat van anderen. Het heeft duizenden lezers bekrachtigd om grip te krijgen op hun leven en om hun dromen te bereiken. Het mysterie achter Zero Limits gaat verder waar Zero Limits eindigde: met nieuwe verhalen, meer uitleg over nieuwe methoden en het onthult het vierde niveau van ontwaken.

In dit boek gaat Joe Vitale dieper in op het proces van reinigen om onbewuste overtuigingen en programma’s los te laten. Het leven zal altijd uitdagingen kennen, maar het gebruik van ho’oponopono zoals Joe Vitale in dit boek uitlegt, reikt methoden aan om jezelf te bevrijden van belemmeringen en blokkades, en om jezelf open te stellen voor de oneindige mogelijkheden in je leven. Het laat zien hoe ho’oponopono je kan helpen om in contact te komen met het goddelijke.

Joe Vitale is voorzitter van Hypnotic Marketing Inc., een marketing adviesbureau. Men heeft hem wel eens ‘de Boeddha van het internet’ genoemd omdat hij spiritualiteit en marketinginzicht combineert. Zijn andere boeken zijn De Attractor Factor, There's a Customer Born Every Minute, en Life's Missing Instruction Manual. Hij heeft ook een belangrijke rol in het filmsucces The Secret. Voor meer informatie, kijk op: www.mrfire.com.

Paperback / 276 pagina's / Uitgeverij Hajefa / 2016
ISBN: 978-90-77677-96-4

Gerelateerde producten

Goddelijke Bron auraspray
Yapono
1ste boek: Zero Limits van Joe Vitale

Recensies van onze lezers

"Ho'oponopono heeft mijn leven nog dichter bij zelfrealisatie en innerlijke vrede gebracht. Het punt van 'Zero' had ik zelf al verworven via het pad van Vedanta-Advaita. Tja,.. als 'leegte' er nu eenmaal is gerealiseerd, wat valt er dan nog meer te bereiken was mij idee, elke verlangen of 'intentie-gedoe' was al doorzien als zijnde pijnlijk verlangen van het ego naar dat wat er eigenlijk altijd al was - vrede en verlichting - en er dus niets voor 'gedaan' hoeft te worden. Door Ho'oponopono ervaarde ik dat de leegte werd gevuld door inspiratie van het Goddelijke, in feite werd het 'geïnspireerd-doen' en alles gaat meer vanzelf omdat er constant uitdagingen (problemen) en verlangens zijn die het leven van alledag te bieden heeft die we dienen te transmuteren. Het heeft mijn band met 'goddelijk zijn' nog meer versterkt"  ERIK 19 august 2016

 

 

 

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha