Boek "Liefde uit de Hemel" - Lorna Byrne

Top

Boek "Liefde uit de Hemel" - Lorna Byrne
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • 17,95€
  • Excl. BTW: 16,93€

Korte beschrijving:

In Engelen en de liefde laat Lorna Byrne haar engelenlicht schijnen over de liefde en de grote hoeveelheid verschillende manieren waarop liefde kan worden ervaren.  Lorna beschrijft hoe ze zichzelf in haar jeugd altijd neerhaalde en nooit eens trots op zichzelf mocht zijn.Ze vroeg zich af of zij h..

Andere opties

In Engelen en de liefde laat Lorna Byrne haar engelenlicht schijnen over de liefde en de grote hoeveelheid verschillende manieren waarop liefde kan worden ervaren.  Lorna beschrijft hoe ze zichzelf in haar jeugd altijd neerhaalde en nooit eens trots op zichzelf mocht zijn.

Ze vroeg zich af of zij hierin de enige was en toen de engelen haar wezen op het gebrek aan liefde in de wereld, keek ze eens goed om zich heen. Ze zag dat de mensheid verhardt, dat iedereen zijn of haar hart sluit en onmogelijke eisen stelt aan de liefde, en aan zichzelf.

In dit boek helpen Lorna en de engelen je de liefde die je in jezelf begraven hebt te bereiken en ze leren je die liefde te gebruiken om gelukkiger en behulpzamer te zijn.

Inhoud 200 pagina's
ISBN 9789022570067
Auteur Lorna Byrne
Taal Nederlands
Trefwoorden Engelen
Uitgeverij De Boekerij

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha