Boek "Natuurgeheimen" - Gerda Coeman

Top

Boek "Natuurgeheimen" - Gerda Coeman
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 24,94€
  • Excl. BTW: 23,53€

Korte beschrijving:

"Natuurgeheimen voor een goede gezondheid" Dit boek nodigt je uit op het feest van een goede gezondheid. Hoe kom je er? Met een plan van de natuur, dat je helpt om de weg te vinden in jouw eigen jungle. Vergeet algemene adviezen over voeding en gezondheid. Het gaat om jou, om wie jij bent en wat ji..

"Natuurgeheimen voor een goede gezondheid" Dit boek nodigt je uit op het feest van een goede gezondheid. Hoe kom je er? Met een plan van de natuur, dat je helpt om de weg te vinden in jouw eigen jungle. Vergeet algemene adviezen over voeding en gezondheid. Het gaat om jou, om wie jij bent en wat jij nodig hebt. Je hebt een uniek evenwicht. Hoe kan je het herstellen? Met kennis over voeding, kruiden en leefstijl. Dat is wat dit boek jou brengt. Jouw persoonlijke gezondheidsboek met oeroude wijsheid uit het oosten en westen.

Je bent wat je verteert... Als je weet welke voeding bij je past, voel je je beter. Je bent hoe je leeft... Ontdek welke gewoontes bij jou passen. Dit boek behandelt ongemakken waarmee men zich in het westen vaak geen raad weet. Voel je je vaak moe? Slaap je slecht of onrustig? Ben je vaak verkouden? Is je spijsvertering niet in orde? Wil je lang gezond blijven en er jong uit blijven zien? De natuur geeft jou wat je nodig hebt. Het is mijn geluk om inzichten uit oost en west met jou te delen. Edel versmolten tot een nieuw model.

ISBN : 9789492179142 
Pagina's: 176 
Uitgever: Paris Books
Ondertitel : "de natuur geeft jou wat je nodig hebt".
Gewicht : 482 gr
Uitvoering : Met zachte kaft
Afmetingen : 241 mm x 171 mm x 13 mm.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha