Boek "Vreugde van Verlichting" - Hans Laurentius

Top

Boek "Vreugde van Verlichting" - Hans Laurentius
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • 17,89€
  • Excl. BTW: 16,88€

Korte beschrijving:

Hans is een leraar die we graag naar onze winkel uitnodigen voor Satsang bijeenkomsten. Onomwonden krijgt de spirituele zoeker de zuivere spiritualiteit afgestript van allerlei dogma's of filosofie en in zijn pure eenvoud aangeboden. Het is de directe overdracht ,herkennen of beleven van de levend..

Andere opties

Hans is een leraar die we graag naar onze winkel uitnodigen voor Satsang bijeenkomsten. Onomwonden krijgt de spirituele zoeker de zuivere spiritualiteit afgestript van allerlei dogma's of filosofie en in zijn pure eenvoud aangeboden. Het is de directe overdracht ,herkennen of beleven van de levende waarheid en werkelijkheid die pure gelukzaligheid is, dat wat niet gezocht of gevonden kan worden, maar altijd 'is' of wat je al bent.

Onderwerpen die in het boek aan bod komen: Satsang, zelfrealisatie, zelfonderzoek, spirituele verlichting, Bewustzijn, perceptie, advaita vedanta, wat is non-dualiteit, over ego, bevrijding, handreikingen.

De tekst is trouwens onveranderd gelaten ook al zou ik wellicht sommige dingen nu anders benaderen of uitdrukken, een paar opmerkingen vooraf zijn wel toegevoegd. De layout moest min of meer opnieuw worden gemaakt. Hoe dan ook, alvast veel helderheid en leesplezier gewenst! Hopelijk kan een nieuwe generatie zoekers er hun voordeel mee doen, en wat zeepbellen doorprikken. Of natuurlijk ‘oude’ zoekers, die – misschien eindelijk – wat helderheid wensen of kunnen toelaten, hihi.

Quotes van lezers

Een boek vol basics

Verhelderend van begin tot eind

Eindelijk een leraar die het helder overbrengt in onze Nederlandse taal.

Nu weet ik hoe ik kijken moet, bedankt!

Nu snap ik Nisargadatta eindelijk, dank je wel!

Video's over Bewustzijn en volledig gewaarzijn van je voelende werkelijkheid

Hans Laurentius legt uit over onze weerstand om volledig te kunnen voelen zonder dat we verstrikt geraken in onze conditioneringen en onszelf daardoor beperken. Onafgewerkte emoties kosten ons veel energie die niet meer ter beschikking staat voor creatief en vrij leven.  We dienen te leren zien en voelen waar je jezelf vasthoudt, afkeurt, geen kans geeft, beperkt.

Zelfbeperking belemmert het energiesysteem en een belemmerd energiesysteem werkt zelfbeperking in de hand. Dit inzien en doorbreken is essentieel en in wezen waar spiritualiteit om draait. Zelfrealisatie is de afwezigheid van zelfbeperking, dat is onze natuurlijke toestand. 

Meer info over Hans:  www.hanslaurentius.nl

 

 

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha