Chakra Disc Nr 5 - Thymus chakra 7 en Keelchakra 8

Top

Chakra Disc Nr 5 - Thymus chakra 7 en Keelchakra 8
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 25,00€
  • Excl. BTW: 20,66€

Korte beschrijving:

Chakra Disc nr 5 bevat 2 chakra's: Thymus Chakra 7 en Keelchakra 8Hier het hele overzicht van alle 7 Chakra discs met inleiding informatie.De Thymus ChakraOnze gevoelens kunnen de beleving van de werkelijkheid kleuren zodat we daar een bepaalde perceptie van maken die niet altijd helder of zuiver is..

Chakra Disc nr 5 bevat 2 chakra's: Thymus Chakra 7 en Keelchakra 8

Hier het hele overzicht van alle 7 Chakra discs met inleiding informatie.

De Thymus Chakra

Onze gevoelens kunnen de beleving van de werkelijkheid kleuren zodat we daar een bepaalde perceptie van maken die niet altijd helder of zuiver is. Door gekleurde percepties kan je de verkeerde conclusies gaan trekken of beslissingen gaan vormen die gebaseerd zijn op angst en ons daardoor op de verkeerde weg zetten. Chakra Disc nr 5 (chakra 7 en 8) die de Thymus chakra helpt ontwikkelen zal onze perceptie over iets helpen verhelderen door onzuivere gevoelens helpen te verwerken of filteren zodat je tot een betere waarneming kan komen wanneer prikkels of informatie van buiten op je afkomt. Dit zal je helpen om je minder te laten misleiden en beter naar je intuïtie te luisteren in plaats van gekleurde gevoelens ongefilterd voor waar te nemen. 

Verder versterkt deze nieuwe Thymus chakra de weerstandsklier die zowel de fysieke als ook de spirituele weerstand verhoogd. In een wereld waarin we gebombardeerd worden met ongefilterde informatie worden we vooral spiritueel aangevallen met gevolg dat we daar ook fysiek onze weerstand op kunnen gaan verliezen. De Thymus chakra staat dan ook bekend om het fysieke en de hogere chakra's met elkaar te verbinden. Een verbeterde verbinding tussen hemel en aarde.  Vanaf deze 7de chakra wordt ook de upgrade naar de hogere chakra's van 7 voudig naar 14 voudige chakrasysteem omgezet dus ook van de derde naar de vijfde dimensie.

De Keelchakra

Als de Thymuschakra ons helpt onze perceptie te verbeteren, onze indrukken helpt te filteren en gevoelens verhelderen dan kunnen we ook een betere inschatting maken via de Keelchakra wat het is wat we precies willen creëren en hoe we dit tot stand kunnen brengen via goede communicaties. De keelchakra is kenmerkend voor ons scheppend vermogen via het woord. Chakra 5Disc helpt om beter te communiceren zodat we een creatievermogen ontwikkelen volgens de 5de dimensie mogelijkheden. Door innerlijke helderheid zijn we beter in staat om situaties in te schatten en een werkelijkheid te creëren die in balans is met de directe realiteit. Helderheid en creatievermogen is dan ook meer afgestemd volgens een hoger doel.

Je inschattingsvermogen wordt niet meer negatief beïnvloed zodat je beter kan zien hoe zaken te organiseren of tot stand te brengen. Je bent beter in staat om kwaad van goed te onderscheiden en in welke orde je zaken moet organiseren. Je kan beter het kwaad en de illusies van deze realiteit of omstandigheden van mensen doorprikken. Het laat je loskoppelen van de matrix van het kwaad en de dimensie van mind-controle (kunstmatige intelligenties Ai ) zodat je helder kan zien wat goed is voor jou en welke weg voor jou beter geschikt is zonder beïnvloeding.

Deze Turkoois dis nr 5 is geschikt voor mensen die beter willen communiceren, organiseren, overvloed van indrukken willen filteren, naar de stem van hun ziel luisteren, betere beslissingen willen nemen, hun spirituele weerstand willen verhogen, helderheid ontwikkelen en inschattingsvermogen tussen wat goed of kwaad is enz. Voor mensen die klokkenluiders zijn en die vrij van beïnvloeding hun eigen pad trouw willen blijven. Het is een hulpmiddel voor mensen die pas ontwaken in de vijfde dimensie en die hun weg, de waarheid en het licht zelf willen ontdekken, onderzoeken en realiseren.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha