De i9 Waterfles 7 Chakra's

Sale

Top

De i9 Waterfles 7 Chakra's
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 54,99€   59,00€
  • Excl. BTW: 45,45€

Korte beschrijving:

De i9 Waterfles De i9 Waterfles maakt gebruik van een krachtige siliconen tag die ontwikkeld werd door Poznik Technology (Poznik TP). De siliconen tag is opgeladen met duizenden zorgvuldig geselecteerde sets van informatie (positieve vibraties), zoals prana’s, mantra’s, muziek, gedachten, gebed..

Andere opties

De i9 Waterfles

De i9 Waterfles maakt gebruik van een krachtige siliconen tag die ontwikkeld werd door Poznik Technology (Poznik TP). De siliconen tag is opgeladen met duizenden zorgvuldig geselecteerde sets van informatie (positieve vibraties), zoals prana’s, mantra’s, muziek, gedachten, gebeden, licht, cijfers, kleuren, enzovoort. De sets van informatie ondersteunen mekaar en ze werken in volledige harmonie. De i9 geïnformeerde waterfles is onderworpen aan uitgebreid wetenschappelijk onderzoek. Dit onderzoek heeft aangetoond dat het drinken van water uit deze fles het uithoudingsvermogen verbetert en de recuperatietijd vermindert.

Ook werd vastgesteld dat het water zelf duidelijk minder toxische stoffen bevat en dat planten die met dit water gevoed werden, langer mooi blijven. Zo merk je een enorm verschil als je bijvoorbeeld snijbloemen water geeft zelfs met gewoon kraantjeswater.

Hoe bekom je zo'n vitaal en geïnformeerd water?

Heel eenvoudig: door kraantjeswater of ander soort water (of andere drank) in de fles te gieten. Direct na het in de fles gieten, smaakt het water reeds zachter en fijner. Testresultaten wijzen uit dat een geleidelijke verbetering van de waterkwaliteit zich voordoet gedurende de eerste 3 uur dat het water in de fles aanwezig is.

7 Chakra's

Volgens de principes van de kleurentherapie (chromotherapie) is ons lichaam samengesteld uit verschillende kleuren en kan het tekort aan een kleur een aanleiding geven tot ziek zijn. Ook volgens de kleurentherapie, wordt een persoon geacht gezond te zijn zolang de kleuren van het spectrum in een staat van harmonie zijn. De verschillende delen van het menselijk lichaam en de verschillende interne organen hebben allen verschillende kleuren.

Ga hier naar de pagina met overzicht van alle kleuren i9 Waterflessen voor specifieke chakra en kleuren therapie.

Water & Zon (licht)

Al het leven op aarde heeft voor zijn levensonderhoud water en zon nodig. Zonlicht, in combinatie met water helpt ons lichaam en de planten om te groeien. Vandaag de dag worden water en zonne-energie ook gebruikt om electriciteit op te wekken, die de aandrijving vormt voor auto’s, treinen, machines en die hele steden verlicht. De natuur voorziet ons van verbazingwekkende en toch eenvoudige oplossingen. Elk individu kan deze energie gebruiken om zichzelf te helen en ziekte en infectie weg te houden.

Als je water in een gekleurde container blootstelt aan zonlicht, dan neemt dat water de trillingsenergie op van die specifieke kleur. Dat is het basisprincipe van kleurentherapie (chromotherapie). Samen met duizenden zorgvuldig geselecteerde sets van informatie (positieve vibraties) zorgt dit ervoor dat je kan genieten van de wonderlijke voordelen die de natuur voor ons in petto heeft.

Berlin institute of Electrophotonics

Wetenschappers aan het gerenomeerde Instituut voor Elektrophotonik in Berlijn hebben uitgebreide GDV – tests gedaan op de i9 geïnformeerde waterfles door middel van Kirlian fotografie. De test wezen op een substantiële verhoging in het menselijke bio-veld na het drinken van water uit de i9 geïnformeerde waterfles tegenover het drinken van water uit een normale glazen fles.

Technology Poznik (Poznik TP)

Poznik TP is een combinatie van wetenschappelijke processen en is in staat om het netwerk van molecules in verschillende soorten materie (water, glas, plastiek, metaal, enz) te beïnvloeden door gebruik te maken van informatie of codes.  Poznik Technologie is gebaseerd op 30 jaar onderzoek en innovatie en de technologie werd ontwikkeld door een team van top-uitvinders van over heel de wereld. Ze ontvingen meer dan 90 internationale prijzen en erkenningen voor hun uitzonderlijke resultaten. Door het exact en precies toepassen van Poznik TP is het mogelijk om specifieke energetische informatie (trillingen) te selecteren, te versterken en over te brengen. Informatie wordt overgebracht in cijfers, waarbij elk getal honderden sets met informatie bevat. Die informatie werd bijeengebracht door tientallen jaren onderzoek. Het encoderen (= het process waarbij de informatie wordt overgebracht op de siliconen tag) gebeurt aan de hand van strikte procedures en testen en elk product krijgt een eigen kwaliteitscertificaat.

Kostprijs De i9 Waterfles

49.00 euro excl verzendkosten. Bestelknop boven of onderaan deze pagina.

Wat is geïnformeerd water?

Dat is water dat is opgeladen (ge-encodeerd) met duizenden zorgvuldig geselecteerde sets van informatie (positieve trillingen), zoals prana’s , mantra’s, muziek, gedachten, gebeden, licht, cijfers, kleuren, enzovoort. De sets van informatie ondersteunen mekaar en ze werken in volledige harmonie.

Waarom is geïnformeerd water beter dan gewoon water?

De huidige manier van waterzuivering en van waterverdeling en de milieuvervuiling zorgen ervoor dat ons water eigenlijk dood is. Het is ongestructureerd. Hierdoor verliest water zijn natuurlijke vitaliteit, zijn zelfreinigend vermogen en zijn anti-bacteriële eigenschappen. Ongestructureerde watermoleculen verzamelen zich in grote groepen en maken het zo moeilijk om opgenomen te worden door levende organismen. Het menselijk lichaam moet energiereserves aanspreken om die grote moleculeclusters te herstructureren zodat het water bruikbaar wordt voor de vitale lichaamsfuncties. Het proces van informatie opladen in het water helpt het water om terug zijn natuurlijke structuur aan te nemen, het wordt met andere woorden terg ‘levend’.

Hoe beïnvloedt geïnformeerd water het lichaam?

Het water in ons lichaam raakt gedestructureerd, onder andere door stress, slechte voedingsgewoontes en vervuiling (naast vele andere factoren). Dat wil zeggen dat het zijn natuurlijke vitaliteit, zijn zelfreinigend vermogen en zijn anti-bacteriële eigenschappen verliet. Het immuumsysteem probeert de schade te herstellen en spreekt daarvoor onze energiereserves aan en dat maakt dat we ons vaker moe voelen en vatbaarder zijn voor ziektes. Door geïnformeerd water te drinken help je het energieniveau van de lichaam terug in balans te brengen, zodat je energieker en gerevitaliseerd voelt.

Welk soort water kan ik in de fles doen?

Vul de fles met kraantjeswater of flessenwater, wacht 3 minuten en geniet dan van lekker en gestructureerd water.

Kan ik ook andere dranken in de fles doen en welk effect heeft die fles dan op die andere dranken?

Ja, je kan andere koude of warme dranken in de fles doen. Welke drank je ook in de fles doet, het water in die drank zal geïnformeerd worden.  Het kan zijn dat de smaak verandert van alcoholische dranken, dranken met toegevoegd koolzuurgas, koffie of thee.

Hoelang duurt het voor het water geïnformeerd is?

Het water in de fles wordt onmiddellijk opgeladen met informatie. Eventueel kan je drie minuten wachten alvorens te drinken.

Hoelang zal de i9 waterfles werken? Hoelang blijft de siliconen tag actief?

De i9 waterfles heeft een levenslange garantie, op voorwaarde dat de fles en de tag niet beschadigd worden of zijn.

Heeft het water uit de i9 fles invloed op mijn fysieke en mentale prestaties?

Geïnformeerd (gestructureerd) water helpt het lichaam om zijn natuurlijke balans terug te vinden. En dus heeft het een invloed op fysieke en mentale prestaties.

Hoe lang kan ik water bewaren in de i9 water fles?

Stilstaand water bewaart nooit lang, daarom raden we aan om de fles regelmatig te hervullen.

Als ik de fles niet afsluit, heeft dat invloed op de kwaliteit van het water in de fles?

Nee. De dop kan open blijven of gesloten blijven, dat maakt geen verschil voor de kwaliteit van het water. Door de fles af te sluiten voorkom je wel externe vervuiling van het water in de fles.

Soms verschijnen er bubbeltjes aan de rand als ik de fles bijvul. Hoe komt dat?

Dat betekent gewoon dat er zuurstof (lucht) aanwezig is in het water. Deze luchtbelletjes komen vanzelf naar de oppervlakte en verdwijnen dan. Als je de fles niet afsluit kan het zijn dat de luchtbelletjes sneller verdwijnen.

 


Gebruikerservaringen

    “Ik gebruik de fles al zeker 2 jaar. Geeft mij alvast meer energie. Ik drink hierdoor ook veel meer water wat alvast gezond is. Ik ben pro.” Carla

   “Eerst heb ik een witte fles gekocht. De eerste dagen voelde ik dat er heel veel zuivering in mijn lichaam gebeurde. Ik had diarree telkens ik meer dan een fles op een dag dronk. Nu gaat het veel beter. Erna kocht ik de chakra fles. Het water smaakt duidelijk anders en het effect is ook anders. Naar mijn gevoel zorgt de witte fles ervoor dat ik alle kleuren die ik nodig heb opneem. Zo gebeurt de zuivering het meest optimaal. Ik ben er zo enthousiast over dat ik ze nu verkoop in mijn winkel. Ben super tevreden.” Kathy

    “Sinds ik enkel nog water drink uit de I9bottle ben ik van 1 pakje sigaretten naar 1 sigaret per dag gegaan!” Chris

    “Ik heb ze in de violette kleur en ik mag alleen plat water drinken voor mijn darmen, dus niks met prik in. Ik had last om 2 liter water binnen te krijgen en kon telkens maar een paar slokjes drinken en moest dan wachten, kreeg er ook het zuur van….  Nu ik heb daarbij ook een nierziekte en nog veel meer, dus ik moest een manier vinden om de 2 liter binnen te krijgen …ik heb de i9 fles besteld en toen ik er de eerste keer van dronk dronk ik een heel glas in een keer uit !!!  Niet te geloven, ik heb ze nu een 3 tal weken en het gaat heel goed binnen, geen zure oprispingen meer …. Ik raad het iedereen aan, het is echt waar het werkt !!!!! Plus dat je met zowel kleurentherapie als je chakra’s bezig bent,hangt van de kleur van de fles af maar ze is super en gaat overal mee, ze lekt niet al ligt ze op haar zij…gewoon perfect !!! Zo dat zijn mijn ondervindingen met de i9 fles xxx Vele groetjes” Christine S.

    “Gisteren waren we op bezoek bij kennissen en die hadden een poes als huisdier en ik heb die ook 2 glazen water voorgezet (1 met kraantjeswater en het ander met kraantjeswater uit i9bottle). De poes ging direct naar het i9 water, begon te drinken (wat de eigenaars nog nooit hadden gezien, dat ze van water dronk), dan heeft ze even geroken aan het andere glas, maar ze keerde direct terug naar het vitale water.” Dries uit West-Vlaanderen  

    “i9 en katers … De i9 bottle werkt fantastisch voor mensen met een kater! Ik woon op het Griekse eiland Ikaria en vanochtend ben ik opgestaan met een kater. Gisteren was het de eerste panigiri van het jaar, hoog in de bergen. Een panigiri is een volksfeest met traditionele muziek en lange tafels overladen met geitenvlees, fetakaas en liters zelfgestookte wijn (waarvan ik dus te veel dronk). Nu, na drie grote glazen i9 water, is mijn kater verdwenen! Voilà, i9 als het eerste en beste redmiddel tegen katers!” Joey Brown uit Ikaria

      “Er is iets bijzonders gebeurd sinds ik dit i9 water geef aan mijn hond: Ze drinkt héél veel meer dan vroeger. Je ziet ze van het water genieten, terwijl ze vroeger echt weinig dronk.” Hilde uit Antwerpen

     “Ik kwam in contact met de i9 waterfles via vrienden. Ik ben 2 maanden op dieet en heel wat kilo’s lichter. Nu ik water uit deze fles drink, lukt het me eindelijk om meer water te drinken. Vroeger kon ik dit niet. Ik had enorm veel weerstand om gewoon maar een volledig glas te drinken. Nu drink ik iedere dag heel gemakkelijk minstens 2 van die flessen. En ik voel me heel duidelijk energieker.  Hoogstwaarschijnlijk door het water en door mijn gewichtsverlies. Ik zou zeker iedereen deze fles aan willen raden.” Jan  uit Aartselaar

“Ik heb al jaren twee bolletjes op mijn  been en arm en sinds  ik het water  van de i9 fles  drink  zijn  die bollen zo goed als weg. De dokter wou die niet wegdoen omdat het dan een groot litteken zou blijven. Voor  mij is het een feit dat de i9 fles werkt.” Patricia

     “Ik gebruik nu reeds enkele maanden de i9 fles. In het begin was ik zeer wantrouwig en verwachtte het placebo-effect. Ik had al jaren heel weinig energie en moest elke namiddag een 2-tal uren slapen. Nu slaap ik al maanden niet meer in de namiddag, ik voel me dus veel energieker. Je gaat ook meer op je doelen af en onderneemt meer actie om deze te verwezenlijken. Ben heel blij met de fles en wil ze niet meer lossen.” Carla uit Brugge

     “Ik ben ambassadeur van deze fles gewoon omdat deze ZO GOED is. Ik heb nu eindelijk zin in water en mijn lichaam reageert navenant: Het is net alsof een deel van de vermoeidheid die er in mijn lijf zat, verdwenen is.” Tine, Mechelen

     “Ik merk heel duidelijk dat het water veel zachter is. Ik heb de fles nu een dag of drie en voel mij al veel beter en ik slaap ook goed” Ann, Herent

    “Ik zag de fles bij een vriendin en proefde het water en het grote verschil met het water uit de kraan. Mijn gevoel was dat deze fles belangrijk was voor mij. Na de fles nu 5 maand gebruikt te hebben, heb ik het gevoel dat dit water mijn lichaam op een hoger niveau getild heeft. Ik kan veel meer in harmonie kijken naar al mijn lichaamsdelen. En daar ben ik blij om!” An Deckers, Sint-Katelijne-Waver

    “In het begin was ik heel sceptisch. Toch deed ik de 6 dagen appeltest. Door het grote verschil dat ik zag, werd ik een enorme voorstander van de fles! Overal waar ik kom, neem ik de fles mee. Ze ziet er mooi uit en ik merk op dat ze wonderen doet voor mijn lichaam!” Joseph Rain, UK

    “Ik kocht de i9 waterfles op een moment in mijn leven waarin ik weinig energie had. Heel snel na het gebruiken van het water uit de fles, voelde ik meer energie. Nu, 3 maand later, merk ik op dat ik nog steeds veel energieker ben en de nieuwe ideeën die ik toen had, in de praktijk neergezet heb in mijn zaak. Het werken gaat als vanzelf. Of het nu door de fles komt of niet, dat weet ik niet. Ik zie alleen deze resultaten, en dat is super.” Pieter, Kortrijk

    “Het water uit de I9 – waterfles smaakt heerlijk zacht en soepel, je kan er veel meer van drinken en dit op basis van gewoon kraantjeswater, dat ik eerst in een Brita – filter giet (alhoewel het ook al erg goed smaakt recht van de kraan). Enkele uren nadat ik dit water voor de eerste keer had gedronken, voelde ik een enorme boost van kracht en energie. Nu, na het water zowat 6 weken gedronken te hebben, voel ik een stelselmatige toename van kracht in mijn lichaam. Ik neem de fles dan ook overal mee naartoe en maak ook mijn thee en soep met dit water.” Steven, België

    “Ik voelde na de eerste dag na het drinken van het water van de i 9 fles dat ik MEER lichaamsenergie had. Ik voeg water uit de i 9 fles toe aan mijn badwater.” Jan

    “Lag het niet aan de Poznik TP technologie en het geïnformeerde water, dan leefde ik niet meer!” Martin Strel Guinness World Record holder for swimming the entire lenght of the Amazon river, 5268 km (3274 miles).

   “I have always preferred water from a glass bottle rather than a plastic one, as I am concerned about chemicals leaking from the plastic into me. When I heard about the i91422 bottle I was intrigued, all the more by the incredible claims. Quite simply I did the ” apple test ” and sure enough the apple in the standard glass withered and decayed yet the i91422 remained preserved and fresh. I am sure we will see this very new yet eclectic technology in many places in the home in the future. In the meantime in the struggle we constantly face to reduce the level of toxins we ingest, switching from your plastic water bottle you take to the gym to the i91422 glass bottle could potentially have as important health benefits as going to the gym itself!” Julian M. Winer, Bsc(Ost) D.O., Winer Clinics, London

    ” My name is Saj and I am a entrepreneur from London UK. The i91422 is an amazing product that has completely blown me away and I feel that everyone in the world needs one of these bottles. Our Bodies are 65% water and being properly hydrated has always been very important to me and I have seen the benefits of drinking enough water during the day and having more energy clearer emotions and vibrant health where as there have been times where I have not been drinking alot of water and have suffered mentally, emotionally and physically as a consequence. When I first saw the i91422 I was very excited that somebody had finally taken the concept that I first heard about from Masuru Emoto and turned it into a super cool trendy looking product. I was very aware that water could be coded with information and that writing messages on water changed the quality, taste and energy of the water as I have experimented in the past by writing positive messages on labels and then sticking them to my jugs of water at home which had a great impact. However I was not prepared for what was in store for me when I received my first i91422. First of all the product looks and feels absolutely stunning and I loved the fact that I could customise it with my own colours. Within minutes of putting water and fresh juices into the glass the taste was instantly transformed into being super fresh and its as if there was a mega boost of natural vibrancy in the liquid and I could literally feel a burst of energy in my body straight after drinking, its so apparent that no body can miss it. I have been using the bottle for around 2 weeks now and I have so much energy it is unbelievable, my thoughts are very clear more refined and focused my health is improving every single day in massive ways and I just feel totally amazing. My wife has drunk from the bottle several times and loves it she instantly feels the energy change and I have also been watering my plant with it that is growing and looking very happy and healthy. This bottle is aiding me in great ways to achieve optimum vitality in my mind body and spirit and the technology encoded within the silicone chip in the bottle is nothing short of magic. I said it before and I will say it again, everyone needs one of these bottles its the only way to drink water for me now. Thanks to the i91422 team, I am very grateful for your work.”  Saj P, Online Entrepreneur, London UK

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha