Chakra Orgon Tachyon Activator

  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 89,00€
  • Excl. BTW: 73,55€

Korte beschrijving:

Activeer en tachyoniseer zelf je eigen materialen en producten met tachyon-energie met deze Chakra Orgon Tachyon Activator. Met extra chakra stenen voor balanceren van chakra's. Deze glazen pot is gevuld met ons tachyon mengsel bestaande uit silicium, ijzeroxide en een katalysator, dit zijn de comp..

Activeer en tachyoniseer zelf je eigen materialen en producten met tachyon-energie met deze Chakra Orgon Tachyon Activator. Met extra chakra stenen voor balanceren van chakra's. Deze glazen pot is gevuld met ons tachyon mengsel bestaande uit silicium, ijzeroxide en een katalysator, dit zijn de componenten die tachyon of het nulpunt-energieveld opwekken en laten doorstromen naar de omgeving. 

Chakra edelstenen zijn toegevoegd om meer energie via de chakra's aan te sturen en voor meer harmonie en balans. De edelstenen zijn: Jaspis, carneool, citrien, aventurien, rozenkwarts, sodaliet, amenthist. Je kan de pot ook direct bij de chakra's vasthouden voor healing en balans. Meer informatie over chakra's vind je hier.

Daarbij is er nog eens het orgoniet effect door de samensmelting van giethars met metaalschaafsel en bergfkristalpoeder zodat er een piezo-elektrisch effect onstaat en de energie via de koperen spiralen naar de omgeving stuwt.

De koperen spiralen hebben het effect dat de mannelijke energie van tachyon-energie meer harmonische met vrouwelijke energie in evenwicht gebracht worden.

Wereldwijd zijn veel mensen geboeid door orgoniet, wij hebben orgon technieken met ons tachyon mengsel gecombineerd waardoor het veel krachtiger werkt dan de gewone orgoniet.

Op internet zijn er discussies te vinden of deze combinatie orgoniet en tachyon wel verantwoord is. Zeggen dat het gevaarlijk is (misschien uit eigenbelang) is even onverantwoord omdat mensen die mijn combinatie orgon en tachyon ervaren zelf wel aanvoelen hoe het beste kan gebruikt worden of opgebouwd kan worden.

In de praktijk zijn de vele positieve reacties van gebruikers van orgon-tachyon het bewijs dat het een bijzondere product is met een aparte werking.

Orgon & Tachyon energie

Orgon en tachyon energie activeert en zet heel wat positieve energie in beweging waardoor mens, dier, planten, water en nutsvoorzieningen deze harmonische invloed kan opnemen. Op subtiel energieniveau zal de aura van levende wezens versterkt worden.

Deze positieve orgon en tachyon energie is levenskracht versterkend en zorgt dat veroudering, aftakeling, bederf en ziekte zienderogen ten goede kan vertraagd of omgekeerd worden, en het lijkt zo te werken als een anti-oxidant. Mensen die hun bloemen of moestuintje met orgon en tachyon afbakenen merken een groot verschil in groei en vermeerdering van vruchtopbrengst.

Orgon & tachyon zorgen voor geestelijke en fysieke balans door onze vitale levenskracht te versterken die ongeremd wil stromen door onze meridianen en aura. Mensen die depressief of ziek zijn hebben meer geblokkeerde orgon en tachyon energie.

Door deze apparaatjes is het mogelijk om de therapeutische mogelijkheden van orgon en tachyon te benutten bij holistisch healingwerk. Diepe blokkades worden gemakkelijker wakker gemaakt en opgeruimd en gezuiverd door orgon en tachyon waardoor de levenskracht en levenslust weer toeneemt.

Mensen die mediteren met orgon tachyon in hun nabijheid merken dat ze krachtig in hun ontwikkeling worden geplaatst. Het is dan ook aan te raden om de nabijheid van orgon en tachyon op te bouwen. Vooral voor gevoelige (HSP) mensen reageren er heel krachtig op en voelen de energie in hun fysieke, emotionele en spirituele niveau's doorwerken.

Orgon & tachyon energie kan ook een specifieke energiekwaliteit opwekken door de specifieke geometrische vormen die ermee gemaakt worden en die specifieke gevoelskwaliteiten kunnen opwekken. Meer Tachyon producten vind je hier.

Praktisch gebruik van de Chakra Orgon Tachyon Activator

~ Het apparaatje is zeer geschikt om er edelstenen of juwelen op te plaatsen en deze op te laden, edelstenen worden gezuiverd maar werken krachtiger vanuit hun essentie.
~ Voor meer energie activeren en geleiding naar alle Chakra's, harmonie en healing.
~ Geplaatst naast je werkplek voor meer levenslust en vitale dynamiek.
~ Plaatsen naast planten, dierenverblijven, aquariums, ..
~ De Chakra Orgon Tachyon activator vasthouden in je twee handen voor meer energie, meditatie, healing, plaats het bij de chakra's.
~ Vitaliseren van water, voedsel, medicijnen, verzorgingsproducten. (plaats producten op COTA of naast de COTA)
~ Sommige mensen slapen beter met de COTA, andere mensen juist niet (meestal HSP mensen).
~ Heeft algemeen een helend en harmoniserende invloed op de omgeving en verbeterd de sfeer in ruimten waar nogal eens stress en spanningen voorkomen.

Meer informatie over Chakra's vind je hier.

Meer informatie over tachyon energie

Tachyonenergie is de primaire vorm van creërende energie die voort komt uit het nulpuntenergieveld, de oerbron van het universum. Tachyon heeft dezelfde eigenschappen als nulpuntenergie en bevat dus de potentie van al-wat-is. Getachyoniseerde materialen zijn antennes van tachyonenergie geworden, het zijn prachtige tools om lichaam en geest in contact te brengen met ons hoogste potentiel en ontwikkelingsmogelijkheden. Specifieke Tachyon producten vind je hier.

"Tachyonisatie" vind plaats tijdens een 14 dagen durend proces waarbij de subatomaire structuur van natuurlijke materialen veranderd waardoor deze een antenne van tachyonenergie worden. Getachyoniseerde materialen hebben een indrukwekkend positief effect op elke levende structuur die uit evenwicht is geraakt en dus in chaos verkeert; pijn, veroudering, ziekte,...

Bij contact met tachyonen start een proces dat altijd leidt tot orde, heling, verjonging en hogere evolutie. In de kwantumfysica wordt deze eigenschap van de tachyonen als "neg-entropie" bestempeld d.w.z de omkeer van chaos tot evolutie naar een hogere orde. 

Zo ervaren we een groter uithoudingsvermogen bij sport, betere studieresultaten in geval van concentratiestoornissen, een verhoogd energiepijl en intensere ervaringen tijdens meditatie. Bij een heel spectrum van ziekten zijn er prachtige resultaten: blokkades die verdwijnen, snelle helingssprocessen bij operaties, verdwijnen van chronische vermoeidheid, verminderen infectiegevoeligheid. Disclaimer.

Meer informatie over tachyonen energie.

Stel een vraag over de Chacra Orgon Tachyon Activator.

Vergelijkbaar product

Chakra producten

Orgon Tachyon Generator

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha