Edel Shungiet Orgon Disc hanger

Top

Edel Shungiet Orgon Disc hanger
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 22,00€
  • Excl. BTW: 18,18€

Korte beschrijving:

Edel Shungiet steentjes in een giethars als juweel hanger in disc vorm met de positieve effecten van zowel orgoniet-energie als ook de kracht van Edel Shungiet. Edel Shungiet heeft helende eigenschappen, helpt in je kracht te komen en geeft troost en spiritualiteit. Edel Shungiet Is de enige edels..

Edel Shungiet steentjes in een giethars als juweel hanger in disc vorm met de positieve effecten van zowel orgoniet-energie als ook de kracht van Edel Shungiet. Edel Shungiet heeft helende eigenschappen, helpt in je kracht te komen en geeft troost en spiritualiteit. Edel Shungiet Is de enige edelsteen die nooit negatief opgeladen kan worden en daardoor actief je aura reinigt wanneer je de hanger op je tymus (chakra) draagt. Shungiet heeft in Rusland de nobelprijs gekregen voor de ontdekking van super anti-oxidant fullereen die de molecule C60 bevat, zeer zeldzaam en krachtig anti-oxidant. Kan dus krachtig en preventief je levenskracht beschermen tegen invloeden van ziekte, straling en zelfs kanker preventie. In Rusland wordt shungiet grootschalig ingezet in de water en luchtzuivering filtersystemen. Mooi, uniek en functioneel juweeltje die je kracht en balans schenkt en eventueel als een geschenkje kan dienen. Er wordt een zwart schuif halskoordje mee aan het juweeltje meegeleverd.

Orgoniet Energie

De combinatie van giethars met edelstenen (Shungiet) creëert orgon energie. Orgoniet transformeert negatieve gedachtenvormen, versterkt de aura, verbeterd het leven van alle levende wezens, stimuleert de groei, in de buurt van technische apparaten neutraliseert negatieve energie (DOR).  Dokter Willem Reich die een levenswerk heeft besteed aan deze Orgone energie heeft ontdekt dat mensen met een gezonde geest in een gezond lichaam de orgone energie vrijelijk stroomt en zonder blokkades. Zieke mensen lijden aan een tekort of een blokkade van deze orgone energie.

Edel Shungiet

Edel shungiet bevat 10 tot 20 maal meer fullerenen dan het standaard shungite. De werking is dan ook vele malen sterker. Het is veel zeldzamer en de vraag in Rusland is groot waardoor de prijs relatief duurder is.
Het soortelijk gewicht is lager en het heeft een unieke glans. Het geeft ook geen zwart stof of zoals het ongepolijste 'normaal' shungite. Het wordt voornamelijk gebruikt voor waterbehandeling en om juwelen te maken. Omdat het in lagen is opgebouwd kan het niet bewerkt worden en zul je 'echt' edel shungite nooit in vormen zoals bollen en piramides vinden.

Hoe neutraliseert Shungite elektromagnetische straling?

Als je op onderstaande foto het volledige elektromagnetische spectrum bekijkt zie je dat het licht slechts een klein deel van dit spectrum omvat. Wat wij zien als zwart zijn de stralen die door het object geabsorbeerd worden en niet teruggekaatst naar de ogen. Hoe ver de absorptie reikt kan alleen met een spectrometer gemeten worden omdat onze ogen alleen gevoelig zijn voor het beperkte lichtspectrum.

Een zwart voorwerp kan bijvoorbeeld slechts een beperkt absorptiespectrum hebben dat juist in en buiten het lichtspectrum valt.

Shungite absorbeert door de fullerenen zo goed als het gehele spectrum, inclusief het GSM, WiFi en UTMS gebied (2 à 5 GigaHert = tussen 10 tot de achtste of negende macht) en zelfs radioactieve en gamma straling. Als je het dus dicht bij het lichaam draagt of zet gaan deze stralingen dus 'opgelokt' en omgebogen worden en minder negatieve invloed op het lichaam hebben.

Zwarte toermalijn heeft ook gedeeltelijk deze eigenschap maar het absorptiespectrum is veel kleiner dan dit van shungite.

Het is dus geen 'magie' of kwakzalverij die de 'intellectuelen' van de skepp sites zo graag verkondigen en mee komen 'aandraven' .. maar puur wetenschappelijk.
Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha