Gouden Driehoek Orgoniet

Top

Gouden Driehoek Orgoniet
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 44,00€
  • Excl. BTW: 36,36€

Korte beschrijving:

Deze worden gemaakt met de drie edelstenen: Amethist, Rozekwarts, Bergkristal. Deze gekende GOUDEN DRIEHOEK brengen mensen in evenwicht met lichaam, geest en ziel ofwel anders gezegd verbind je met de aarde en de hemel die samenkomt in het centrum van je Hart, daar waar door onze intenties en drom..

Deze worden gemaakt met de drie edelstenen: Amethist, Rozekwarts, Bergkristal. Deze gekende GOUDEN DRIEHOEK brengen mensen in evenwicht met lichaam, geest en ziel ofwel anders gezegd verbind je met de aarde en de hemel die samenkomt in het centrum van je Hart, daar waar door onze intenties en dromen de creatie en alle vormen van Liefde ontstaan en groeien.

Deze speciale Gouden Driehoek Orgoniet schept meer harmonie in de omgeving en helpt levende organismen tot groei, heling en hogere evolutie. Hier ook hebben we in de bodem Tachyon gecombineerd met de metaalschaafsels zodat een sterker krachtveld gegenereerd wordt. Geef jezelf dit kado en rapporteer ons met voor en na foto's de werkingsinvloed op je planten en dieren of mensen. Meer informatie over Tachyon energie.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha