Orgon Piramide "Binnen Aarde" 11.50cm - 17cm

  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 225,00€
  • Excl. BTW: 185,95€

Korte beschrijving:

Orgoniet is een generator die de emissie van positieve orgone energie naar de omgeving uitstraalt en versterkt de levensenergie van mens, dier en plant. Ook verzwakkende elektromagnetische invloeden worden deels geneutraliseerd. Door de speciale mix van metalen, giethars en edelstenen ontstaa..

Orgoniet is een generator die de emissie van positieve orgone energie naar de omgeving uitstraalt en versterkt de levensenergie van mens, dier en plant. Ook verzwakkende elektromagnetische invloeden worden deels geneutraliseerd.

Door de speciale mix van metalen, giethars en edelstenen ontstaat een piezo-elektro-magnetisch effect waardoor de orgone energie opwekt. Deze orgone buster trekt de negatieve energie vanuit de omgeving aan en zet deze om naar positieve energie waardoor je in een leefruimte een positieve sfeer en harmonie kan creëren.

De naam binnen aarde is geïnspireerd omdat we deze piramide gemaakt hebben met de intentie van eenheid en harmonie met de aarde en alle levens wezens. Op een hogere trilling is er een hele wereld in het binnenste van de aarde en dit is enkel toegankelijk voor mensen die ook op een hogere trilling zijn geëvolueerd en vrij zijn van karmische balast. Je treed deze wereld enkel binnen als er voldoende harmonie en vrede in jezelf is gegroeid. Het werkt als een magische deur naar een mooiere en betere wereld waar iedereen recht op heeft mits je intenties op vrede en diepe persoonlijke groei is gericht. Je ziet in deze orgoniet een deel bovenaan als de bovenwereld en een onder deel waar open ruimte en licht door kan zoals in de binnen aarde. Of je nu wel of niet gelooft in de binnen aarde, deze orgoniet straalt schoonheid en kracht uit en gevoelige mensen voelen hem resoneren met het spirituele hart, dat is in wezen de kern van onze planeet om ons spirituele hart te ontwikkelen in balans met het universum.

Deze orgon Piramide bevat edelstenen zoals chevron amethist, Brazilië amethist, rozekwarts, bergkristal en Shungiet. Shungiet vertegenwoordigd de zwarte zon in de binnenplaneet die een transmuterend zacht licht verspreid  vanuit de Bron en die zowel de binnen als boven aarde leven brengt. Edelstenen, hars , Shungiet en ook de mix van koperen metalen geven deze piramide een krachtig orgon effect.

Shungiet heeft ook veel helende en positieve eigenschappen zoals neutraliseren van straling, healing, troost en spirituele kracht. Meer info over shungiet hier.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha