Collodiaal Zilver 20PPM 250 ml (glas fles)

Top

Collodiaal Zilver 20PPM 250 ml (glas fles)
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 15,00€
  • Excl. BTW: 14,15€

Korte beschrijving:

Colloïdaal Zilver 20PPM 250 ml OPGELET: Wegens de wetgeving in België mogen wij ons product alleen als 'Bacterie dodend middel' voor 'Uitwendig gebruik' op de markt brengen. Inwendig gebruik is in Europa uitdrukkelijk verboden. Wij mogen ook geen gezondheidsclaims noch referenties naar andere w..

Colloïdaal Zilver 20PPM 250 ml

OPGELET: Wegens de wetgeving in België mogen wij ons product alleen als 'Bacterie dodend middel' voor 'Uitwendig gebruik' op de markt brengen. Inwendig gebruik is in Europa uitdrukkelijk verboden. Wij mogen ook geen gezondheidsclaims noch referenties naar andere websites vermelden.

Dit gamma atomisch (ook metallic genoemd) colloïdaal zilver wordt geproduceerd met onze plasmon hoogspanning installatie (150.000V) dat voornamelijk kleine ( 60 - 70 nanometer) atomisch zilverdeeltjes genereert. Dit proces maakt 90% atomisch zilver en 10% ionisch. Het heeft een amber-gele kleur. De concentratie is 20 ppm waarvan 70% zilverrionen en 30% zilverpartikels.

Het Ionisch zilver welke de meeste andere leveranciers verkopen, wordt geproduceerd met elektrolyse dat snel verbindingen maakt met andere stoffen zoals chloor en zouten zodat het niet geschikt is om met andere vloeistoffen te vermengen, het toxisch wordt en snel zijn effectiviteit verliest. Omdat atomisch zilver neutraal is en geen lading heeft, zijn deze nadelen er niet.

Het zit in een glazen fles van 250 ml. De bewaartijd is langer dan 1 jaar als het niet langdurend aan hevig licht wordt blootgesteld. Een handig verstuifpompje kan apart geleverd worden om objecten en oppervlakten te ontsmetten.

TIP: 5 PPM is de ideale werkzame verdunning om te gebruiken zonder op de nauwkeurige dosis te moeten letten. Je kan dit zelf gemakkelijk maken door bij de apotheker een fles of bus van 1 of 5 liter Aqua Purificata (=medisch gedistilleerd water) te kopen en dit in de verhouding 1/4 met ons 20PPM zilverwater te vermengen.

CZ is ook ideaal voor alle sanitaire (uitwendige) mogelijkheden bij huisdieren: katten, honden, vogels,... .

NIEUW: wegens optimalisatie van onze hoogspannings-installaties voor de productie van colloïdaal zilver en goud kunnen we nu de verhouding 90% atomisch en 10% ionisch zilver aanbieden aan prijzen die lager zijn dan alle aanbieders van ionisch zilver. Atomisch zilver, door sommige “Zilver Essence of Elixir”(!!!) genoemd, is bij andere leveranciers gemiddeld drie maal duurder dan ionisch zilver.

Meting PPM en Kwaliteitswaarborg

PPM (Parts Per Million) is een ander woord voor milligram per liter water. De beste bepaling van het aantal PPM is dus het verschil te wegen tussen de zilverstaven vóór en na een bepaalde productie. Voor de meting werd gebruik gemaakt van een diamantweegschaal met een nauwkeurigheid van 1 milligram. De 99,99% afneembare L-vormige zilverstaafjes van 2 mm doormeter worden vóór de productie gewogen.

Na de productie van 4 bokalen van ongeveer 35 tot 40 PPM van 2 liter, die in een glazen bokaal van 10 liter gegoten zijn, wordt terug het gewicht van de gebruikte zilverstaafjes gewogen. Het gewichtsverschil gedeeld door 8 geeft dan het geproduceerde mg/liter of PPM. Afhankelijk van de gemeten waarde wordt het evenredig aangelengd met gevitaliseerd water tot de gewenste PPM (30, 20, 10 of 5 PPM). Voorbeeld: gewicht verlies na 4 bokalen 288 mg is 36 mg/liter (=PPM); voor 30 PPM moet dan ((8x36)/30)-8 = 1,6 liter gedistilleerd water toegevoegd worden.  

Wetgeving

Wegens Belgische regelgeving kunnen wij onze producten slecht vermarkten voor uitwendig gebruik en als water desinfektiemiddel.   

De Europese wetgeving (Europese Verordening EG nr. 1925/2006) verbiedt gezondheidsclaims en vermelding van referenties naar andere websites. Doe uw eigen research op het internet voor eventuele gezondheidsclaims en gebruik. In België is de verkoop van colloïdaal zilver voor inwendig gebruik verboden en mogen wij ook als Belgische winkel deze producten niet voor inwendig exporteren. De aankoop vanuit Nederland mag dan ook niet via onze webshop en mag enkel via een partner met een aparte licentie en productie.  Daarom kunnen Nederlanders hun bestelling wel via e-mail plaatsen bij ons: info@kamperfoelie.com  De levering komt dan van een gekeurde productie en licentie van een partner in Nederland.

Wij laten dit product ook meteen leveren door onze fabrikant naar uw adres.

Waarvoor kan het gebruikt worden?

- 5% toevoegen ontsmetting bij alle drinkwater van dieren: honden, katten, duiven, koeien, paarden, konijnen, kippen, enzoverder.
- zweetvoeten: besproei s'avonds de kousen die je de volgende dag wil gebruiken; s'morgens zijn ze gedroogd en de zilverdeeltjes zijn in het weefsel gedrongen. Hetzelfde met inlegzolen voor schoeisel.
- langer houden van snijbloemen.
- toevoegen bij plantenwater
- ontsmetten van keukenaanrecht, badkamer, toilet, ...
- Gebruik in de tuin voor planten, moestuin, bomen, vijvers, dierenhokken, ...,

Kostprijs Colloïdaal Zilver 20PPM 250 ml

15,00 euro excl verzendingskosten.

Stel een vraag over Colloïdaal Zilver of bestel nu meteen

Productie van Zilverwater onder hoogspanning
Onderstaande video is uitsluitend bedoelt voor recreatief vermaak, het is in Belgie niet toegestaan om zilver water inwendig te gebruiken.
 

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha