Colloidaal Goud 10 PPM 250 ml

Top

Colloidaal Goud 10 PPM 250 ml
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 36,00€
  • Excl. BTW: 33,96€

Korte beschrijving:

Colloïdaal Goud wordt bij ons hier te koop aangeboden aan een zeer voordelige prijs en goede kwaliteitsverhouding. OPGELET: Wegens de wetgeving in de EU mogen wij ons product alleen als 'Bacterie dodend middel' voor 'Uitwendig gebruik' op de markt brengen. Inwendig gebruik is in Europa uitdr..

Colloïdaal Goud wordt bij ons hier te koop aangeboden aan een zeer voordelige prijs en goede kwaliteitsverhouding.

OPGELET: Wegens de wetgeving in de EU mogen wij ons product alleen als 'Bacterie dodend middel' voor 'Uitwendig gebruik' op de markt brengen.

Inwendig gebruik is in Europa uitdrukkelijk verboden. Wij mogen ook geen gezondheidsclaims noch referenties naar andere websites vermelden.

Getachyoniseerd colloïdaal goud in een fles van 250 ml met druppelstop. Optioneel verstuifpompje voor nauwkeurige dosering.  Disclaimer.

Colloïdaal goud wordt bereid met een installatie werkend op 150.000V en met een automatische regeling van de afstand tussen de goudelectroden. Er wordt gewerkt met 99,99% zuiver goud van 24 karaat en met getachyoniseeerd en gevitaliseerd gedistileerd water (Aqua Purificata). Er wordt later 5% colloïdaal zilver bijgevoegd om de vloeistof langdurig bacterievrij te houden. De kleur is purper rood door de hoge concentratie.

Het wordt nu geleverd in PET flessen van 250 en 500 ml. Wegens regelmatig breuk door transport door de Belgische Bpost zijn we genoodzaakt niet meer in glazen flessen te kunnen leveren. PET flessen zijn getest op wisselwerking met de inhoud en er is geen negatieve beinvloeding die werking zou verminderen. Mensen die er toch bezwaar tegen hebben kunnen zelf bij hun apotheek een glazen fles bestellen en het daar in over gieten.

Stel een vraag over Colloïdaal Goud of bestel
 

BELANGRIJKE INFO: ONZE VOLKSGEZONDHEID IS IN GEVAAR!

Video: Een goede reden om Colloidaal Goud te gaan gebruiken in je omgeving

Een goede reden om Colloidaal Goud te gebruiken is om onze omgeving te beschermen tegen de zogenoemde Chemtrails. Chemtrails zijn anders dan de gewone contrails die gewone condensstrepen zijn van vliegtuigen. Chemtrails is een fenomeen in de Geo-ingeneering welke goed bekend zijn maar officieel door onze regeringen ontkend worden dat deze vliegtuigen schadelijke stoffen besproeien over ganse woongebieden. Onze belgische ex-burgemeester Peter Vereecke van Evergem maakt al jaren een betoog en een aanklacht bij Belgische justitie dat het hier gaat om gevaarlijke gevolgen voor de volksgezondheid. Een zeer ontluikend intervieuw afgenomen door John Consemulder van HealingSoundMovement.

Fotos van Chemtrails boven Kessel-Lo september 2011


 

 

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha