Colloidaal Zilver 10 PPM 1 liter

Top

Colloidaal Zilver 10 PPM 1 liter
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 29,00€
  • Excl. BTW: 27,36€

Korte beschrijving:

OPGELET: Wegens de wetgeving in België mogen wij ons product alleen als 'Bacterie dodend middel' voor 'Uitwendig gebruik' op de markt brengen. Inwendig gebruik is in Europa uitdrukkelijk verboden. Wij mogen ook geen gezondheidsclaims noch referenties naar andere websites vermelden. Dit  10PPM c..

OPGELET: Wegens de wetgeving in België mogen wij ons product alleen als 'Bacterie dodend middel' voor 'Uitwendig gebruik' op de markt brengen. Inwendig gebruik is in Europa uitdrukkelijk verboden. Wij mogen ook geen gezondheidsclaims noch referenties naar andere websites vermelden.

Dit  10PPM colloïdaal zilver wordt geproduceerd met zuiver gedistilleerd water, onder voortdurend roeren, en met een ompolende gelijkspanning die een constante stroom van 3 mA genereert om een constante deeltjesgrootte te bekomen.

Dit gamma atomisch (ook metallic genoemd) colloïdaal zilver wordt geproduceerd met een plasmon hoogspanning installatie (150.000V) dat voornamelijk kleine ( 60 - 70 nanometer) atomisch zilverdeeltjes genereert. Dit proces maakt 90% atomisch zilver en 10% ionisch. Het heeft een amber-gele kleur. De concentratie is 20 ppm waarvan 70% zilverrionen en 30% zilverpartikels.

Het Ionisch zilver welke de meeste andere leveranciers verkopen, wordt geproduceerd met elektrolyse dat snel verbindingen maakt met andere stoffen zoals chloor en zouten zodat het niet geschikt is om met andere vloeistoffen te vermengen, het toxisch wordt en snel zijn effectiviteit verliest. Omdat atomisch zilver neutraal is en geen lading heeft, zijn deze nadelen er niet.
Het is kleurloos en smaakloos.

Het zit in een glazen PET fles van 1 liter. De bewaartijd is langer dan 1 jaar als het niet langdurend aan hevig licht wordt blootgesteld.

"Niettegenstaande onze stevige verpakking en 'Breekbaar' labels hadden wij toch nog regelmatig breuk door onzorgvuldige behandeling van de postdiensten, vooral in België. Daarom zijn wij overgeschakeld naar bruine ecologische PET flessen. PET flessen (voedingsgekeurt) geven geen gifstoffen af en omdat ons atomisch zilver neutraal is ontstaan er ook geen andere chemische reacties. Het gewicht is ook lager en gemakkelijker te hanteren. Het wordt ook zowel in België als in Nederland gerecycleerd. Personen die toch absoluut glazen flessen willen kunnen deze kopen in de apotheek en overgieten; onze afsluitstop past ook op glazen flessen."

Door de tachyonisatie heeft het product een hoogwaardige werking bekomen. TIP: 5 PPM is de ideale werkzame verdunning om te gebruiken zonder op de nauwkeurige dosis te moeten letten. Je kan dit zelf gemakkelijk maken door bij de apotheker een bus van 5 liter Aqua Purificata (=medisch gedistileerd water) te kopen en dit in de verhouding 1/4 met ons 20PPM zilverwater te vermengen.

CZ is ook ideaal voor alle mogelijke sanitaireuitwendige voorzieningen voor huisdieren: katten, honden, vogels,.. .

Disclaimer

Wegens regelgeving in de medische wetgeving kunnen wij onze producten slechts verkopen voor uitwendig gebruik en als water desinfektiemiddel. Wij laten dit product ook meteen leveren door onze fabrikant naar uw adres. Lees ook DISCLAIMER.

Sommige mensen die Collodiaal Zilver gebruiken combineren dit met een goed probiotica product.
Stel een vraag over dit product

Op deze video zie je het einde van het plasmon productieproces. Dit is nog met de vorige productie van 500ml bokaal; nu wordt gewerkt met 2,2 liter bokalen.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha