Colloidaal Zilver 20 ppm 1000 ml

Top

Colloidaal Zilver 20 ppm 1000 ml
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 45,99€
  • Excl. BTW: 43,39€

Korte beschrijving:

Colloïdaal Zilver 20 PPM 1000 ml OPGELET: Wegens de wetgeving in de EU mogen wij ons product alleen voor 'Uitwendig gebruik' op de markt brengen. Dit gamma atomisch (ook metallic genoemd) colloïdaal zilver wordt geproduceerd met een plasmon hoogspanning installatie (150.000V) dat voornamelij..

Colloïdaal Zilver 20 PPM 1000 ml

OPGELET: Wegens de wetgeving in de EU mogen wij ons product alleen voor 'Uitwendig gebruik' op de markt brengen.

Dit gamma atomisch (ook metallic genoemd) colloïdaal zilver wordt geproduceerd met een plasmon hoogspanning installatie (150.000V) dat voornamelijk kleine ( 60 - 70 nanometer) atomisch zilverdeeltjes genereert. Dit proces maakt 90% atomisch zilver en 10% ionisch. Het heeft een amber-gele kleur. De concentratie is 20 ppm waarvan 70% zilverrionen en 30% zilverpartikels.

Het Ionisch zilver welke de meeste andere leveranciers verkopen, wordt geproduceerd met elektrolyse dat snel verbindingen maakt met andere stoffen zoals chloor en zouten zodat het niet geschikt is om met andere vloeistoffen te vermengen, het toxisch wordt en snel zijn effectiviteit verliest. Omdat atomisch zilver neutraal is en geen lading heeft, zijn deze nadelen er niet.

Inwendig gebruik is in Europa uitdrukkelijk verboden. Wij mogen ook geen gezondheidsclaims noch referenties naar andere websites vermelden.

Het is kleurloos en smaakloos. Het zit in een plastic PET fles van 1 liter. De bewaartijd is langer dan 1 jaar als het niet langdurend aan hevig licht wordt blootgesteld. "Niettegenstaande onze stevige verpakking en 'Breekbaar' labels hadden wij toch nog regelmatig breuk door onzorgvuldige behandeling van de postdiensten, vooral in België.

Daarom zijn wij overgeschakeld naar bruine ecologische PET flessen. PET flessen (voedingsgekeurt) geven geen gifstoffen af en omdat ons atomisch zilver neutraal is ontstaan er ook geen andere chemische reacties. Het gewicht is ook lager en gemakkelijker te hanteren. Het wordt ook zowel in België als in Nederland gerecycleerd. Personen die toch absoluut glazen flessen willen kunnen deze kopen in de apotheek en overgieten; onze afsluitstop past ook op glazen flessen."

TIP: 5 PPM is de ideale werkzame verdunning om te gebruiken zonder op de nauwkeurige dosis te moeten letten. Je kan dit zelf gemakkelijk maken door bij de apotheker een bus van 5 liter Aqua Purificata (=medisch gedistileerd water) te kopen en dit in de verhouding 1/4 met ons 20PPM zilverwater te vermengen.

Door de tachyonisatie heeft het product een hoogwaardige werking bekomen.

CZ is ook ideaal voor sanitaire voorzieningen voor alle mogelijke huisdieren: katten, honden, vogels.

Disclaimer

Wegens regelgeving in de medische wetgeving kunnen wij onze producten slecht vermarkten voor uitwendig gebruik en als water desinfektiemiddel.  Disclaimer

Kostprijs Colloïdaal Zilver 20 PPM 1000 ml

46,00€  excl verzendkosten. Geleverd in plastic PET fles van 1 liter.

Stel een vraag over Colloïdaal Zilver 20 PPM 1000 ml of bestel.

Op deze video zie je het einde van het plasmon productieproces. Dit is nog met de vorige productie van 500ml bokaal; nu wordt gewerkt met 2,2 liter bokalen.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha