Granaat doorboorde hanger + zwart halskoordje

Top

Granaat doorboorde hanger + zwart halskoordje
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 12,00€
  • Excl. BTW: 9,92€

Korte beschrijving:

Granaat heeft ons de kracht om een positieve wil te ontwikkelen en vanuit ons hart zaken echt aan te pakken of aan te gaan. Willen we onze dromen manifesteren dan zullen we ook in een positieve handeling moeten komen en de moed hebben. Granaat is ook gunstig voor hart en hartritmestoornissen en is d..

Granaat heeft ons de kracht om een positieve wil te ontwikkelen en vanuit ons hart zaken echt aan te pakken of aan te gaan. Willen we onze dromen manifesteren dan zullen we ook in een positieve handeling moeten komen en de moed hebben. Granaat is ook gunstig voor hart en hartritmestoornissen en is dan ook goed om meer jouw levensritme en levensdoel te vinden. Vind meer levensenergie en levensvreugde in zaken die jou echt interesseren.

Granaten zijn een familie van kristallen die allemaal vergelijkbare fysieke eigenschappen en kristalvormen hebben, maar verschillen in chemische samenstelling. Ze zijn te vinden in de meeste kleuren, maar rood is verreweg de meest voorkomende. Rode granaten worden al duizenden jaren gebruikt en werden lange tijd geassocieerd als een krijgersteen. Soldaten droegen het om twee redenen in de strijd: het beschermt en het versnelt de genezing. Hoewel maar weinigen van ons tegenwoordig soldaten zijn, zijn we allemaal krijgers die met allerlei soorten tegenspoed te maken hebben. Werken met rode granaat kan je helpen om depressie en melancholie te overwinnen, gedachten, gewoonten, posities en mensen te verslaan die je niet langer dienen. Rode granaat zorgt voor levendigheid, zodat je kunt voortbouwen op de successen die je al in je leven hebt behaald.

Tegen ontstekingen. Bij bloedarmoede, versterkt het hart. Verdrijft futloosheid en vermoeidheid, bevordert helderziendheid, geeft doorzettingsvermogen. Bij gebrek aan seksuele energie.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha