Harmoniser Cilinders Set Shungiet en Seleniet

Top

Harmoniser Cilinders Set Shungiet en Seleniet
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 42,00€
  • Excl. BTW: 34,71€

Korte beschrijving:

Harmonisers van shungiet en seleniet met 2 verschillende cilinders in de hand stimuleren de harmonie in je aura, meridianen en energiebalans. De twee cilinders maken een betere doorstroming van aardse (shungiet) en hemelse (seleniet) energieën in het lichaam wat er voor zorgt dat je betere incarnati..

Andere opties

Harmonisers van shungiet en seleniet met 2 verschillende cilinders in de hand stimuleren de harmonie in je aura, meridianen en energiebalans. De twee cilinders maken een betere doorstroming van aardse (shungiet) en hemelse (seleniet) energieën in het lichaam wat er voor zorgt dat je betere incarnatie ervaart, beter in je vel gaat voelen en meer in het hier en nu kan focussen.  Shungite draagt de mannelijke Yan energie en Seleniet cilinder symboliseert de vrouwelijke yin energie . De twee energieën voeden en balanceren de meridianen van het lichaam, waardoor de energie in het lichaam verspreid wordt en energie-blokkades in het lichaam worden opgelost. Het zelfhelend vermogen wordt hiermee op cellen en DNA niveau ondersteund. 

Gebruik

- plaats rechts (shungite) en links (seleniet) van bed

- plaats rechts (shungite) en links (seleniet) van laptop voor anti-elektrosmog bescherming

Onze tip : probeer dagelijks 15 minuten te oefenen. De dagelijkse oefeningen zorgen voor verbetering van het circulatie- en het spijsverteringsstelsel . Het menselijk bioveld wordt gereinigd, balans en bewustzijn zal worden versterkt . De oefeningen met cilinders zijn geschikt voor mensen die onder stress op het werk en de druk om te presteren , zoals leerkrachten , programmeurs , mensen uit het bedrijfsleven . Tijdens de oefeningen zal de last verdwijnen , het lichaam opgeladen met energie . De oefeningen leiden tot kwaliteit van leven en een beter uithoudingsvermogen , versterkt het immuunsysteem en vermindert nervositeit .

Aanbeveling : laat de harmonisers ongeveer om de drie of vier weken voor enkele uren of langer buiten op het balkon / tuin . Door zonlicht , daglicht en wind zal de Shungite zichzelf reinigen en opladen met energie.

Harmoniserende cilinders worden ook wel farao cilinders genoemd omdat verschillende beelden in Egypte ermee uitgerust zijn. Op de meeste beelden wordt het linker been iets vooruit gezet.

Ze zijn een krachtig hulpmiddel voor het laden en het bereiken van harmonie van lichaam en geest. Bio-energie specialisten beschouwen farao cilinders als twee energieke pijlers: Ying pijler (links) en Yang pijler (rechts). Deze energie verhoogt ook de menselijke aura en reinigt het lichaam. Een van de leidende mechanismen van minerale cilinders is de energie-informatie door middel van actieve biologische punten van de handen.

Het is noodzakelijk om de Yang cilinder van shungite (zwart) in de linker hand vast te houden en de Ying cilinder van seleniet in de rechterhand te houden.

Ga zitten in een ontspannen houding zonder de benen te kruisen. Om het effect te verhogen is het raadzaam om je ogen te sluiten, alle gedachten te bannen en je volledig te concentreren op de gevoelens. Het is raadzaam om te beginnen met de 3-5-minuten durende sessies en geleidelijk aan de sessie te verlengen tot 10-15-minuten. Het effect van "laden" en harmonisatie zal worden gehandhaafd voor ongeveer twee dagen.

Het wordt aanbevolen de cilinders tweemaal per dag (in de ochtend en in de avond) te gebruiken gedurende twee weken en dan een week niet te gebruiken.

Afmetingen: Shungiet 10cm hoog en 3 cm diameter, Seleniet 9.5 cm hoog en 4 cm diameter.

Het gebruik en therapeutische werking van de Shungite en seleniet kan geen bezoek aan de arts te vervangen .

Meer info over de werking van shungiet vind je hier.

Seleniet heeft een kalmerende werking die helpt om tot innerlijke stilte te komen of om spirituele begeleiding van jouw hogere zelf of van de engelen te krijgen. Het versterkt de verbinding met het goddelijke. Het versterkt een vrouwelijke verzorgende energie.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha